LA MULTI ANI !! "CAPCOMPAS"

Creat de corsarul, Decembrie 30, 2011, 06:39:36 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

republicii

Astazi de Dragobete CINE ESTE MAREA NOASTRA IUBIRE ??????       CAP COMPAS ! La multi ani !

lipan

La multi ani și admin-ului de la cap compas!
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

George

adrian_flavius

AAaaaaaaaa....deci Braconieru' da astazi de baut...ce, cum, unde si cu cine, numa' el stia...barosane, sa-ti traiasca obiceiu', naravu' si organismu', si sa ai parte numai de bucurii in viata...la mai mare... :):):)

Ciby

La multi ani Braconiere!
Unde serbati, ca pe forum vad ca n-ai mai intrat de vineri? Sau ne pregatesti vreo surpriza?

corsarul

Florio

Citat din: Ciby din Aprilie 09, 2012, 12:15:56 PM
La multi ani Braconiere!
Unde serbati, ca pe forum vad ca n-ai mai intrat de vineri? Sau ne pregatesti vreo surpriza?

Poate ne loveste naucitor cu surpriza unei barci nou noute :)

La multi ani, Vali! Cum te simti la varsta asta de adolescent ?

Ciby

Citat din: Florio din Aprilie 09, 2012, 01:48:23 PM
La multi ani si tie Florine si celorlalti barcagii cu nume de flori pentru ziua de ieri!
O barca nou nouta ar fi un cadou frumos pentru 40 de primaveri chiar daca este zamislita din propriile maini.

Florio

Citat din: Ciby din Aprilie 09, 2012, 03:24:35 PM
Citat din: Florio din Aprilie 09, 2012, 01:48:23 PM
La multi ani si tie Florine si celorlalti barcagii cu nume de flori pentru ziua de ieri!
O barca nou nouta ar fi un cadou frumos pentru 40 de primaveri chiar daca este zamislita din propriile maini.

Multumesc, de o vreme o tinem tot intr-o sarbatoare :) .
Vali cu siguranta lucreaza teribil, daca nu a intrat inca pe site. Si eu am intrat mai rar in ultimele saptamani, fiindca vremea e frumoasa si petrecem timpul pe apa sau lucrand la barci, mai putin la computer :)

Vali

Sa traiasca toti barcagiii, si scuze ca raspund pe mai multe topicuri, dar salutarile sunt din inima si pentru toata lumea :).

Azi am alergat toata dimineata dupa felurite acte, dupa care am lucrat cu Mihai sa instalam derivoarele, mi-am mutat o parte din atelier in alta incinta, si am si stat la o prajitura cu amicii barcagii apropiati. Din pacate, din cauza vremii nasoale, n-am reusit (inca) sa surprind brigada cu vreo barca noua gata, dar ma screm tare zilele astea ca sa-mi iasa ;D.

Ce sa zic, la 30 de ani singura schimbare a fost ca m-a durut ceva mai tare gheaba. La 40 inca n-am simtit vreun semn, mai ales ca am fost avertizat de Gigi ca "daca ai trecut de 40 si dimineata nu te doare nimic, inseamna ca ai murit :)".

Ce sa mai zic, se vede ca iarna a fost lunga si nasparlie, ca inca nu mi-am regasit tonusul turbat dupa care ma recunoaste lumea. Inca vegetez, cre'ca mi-ar trebui o repriza de tras toana la setci, ca sa mai ies din amorteala. Dar si mai bine poate ne gasim undeva in balta, s-o faurim cum ne amenintam de atata vreme. Ce ziceti barcagiilor ;)?
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Florio

Citat din: Vali din Aprilie 09, 2012, 10:08:29 PM
Sa traiasca toti barcagiii, si scuze ca raspund pe mai multe topicuri, dar salutarile sunt din inima si pentru toata lumea :).

Azi am alergat toata dimineata dupa felurite acte, dupa care am lucrat cu Mihai sa instalam derivoarele, mi-am mutat o parte din atelier in alta incinta, si am si stat la o prajitura cu amicii barcagii apropiati. Din pacate, din cauza vremii nasoale, n-am reusit (inca) sa surprind brigada cu vreo barca noua gata, dar ma screm tare zilele astea ca sa-mi iasa ;D.

Ce sa zic, la 30 de ani singura schimbare a fost ca m-a durut ceva mai tare gheaba. La 40 inca n-am simtit vreun semn, mai ales ca am fost avertizat de Gigi ca "daca ai trecut de 40 si dimineata nu te doare nimic, inseamna ca ai murit :)".

Ce sa mai zic, se vede ca iarna a fost lunga si nasparlie, ca inca nu mi-am regasit tonusul turbat dupa care ma recunoaste lumea. Inca vegetez, cre'ca mi-ar trebui o repriza de tras toana la setci, ca sa mai ies din amorteala. Dar si mai bine poate ne gasim undeva in balta, s-o faurim cum ne amenintam de atata vreme. Ce ziceti barcagiilor ;)?

Eu zic DA cu tot avantul. SI de balta m-am apropiat inca de ceva vreme. Saptamana trecuta, cand se punea de o furtuna in Herastrau, eu incercam eskimo roll-uri cu caiacul lui Viorel :) . Frig frig, dar nebunia-i mare :)

ionitzady

m-a bag sa urez si eu cam tarziu , dar decat deloc ? !!!! :):):)  '' LA MULTI ANI BRACONIERULE '' sa-ti dea Dumnezeu sanatate si multa rabdare se ne oblojesti pe toti 
  La muti ani FLORINE   sa traiesti cu numele  , LA MULTI ANI tuturor barcagiilor care si-au serbat onomastica de FLORII
Din acelasi motiv nu am mai intrat si eu , bag ca migu sa termin sa pun poze cu produsul finit si apo MAREA LANSARE la apa

stavride

Multi ani Vali. Sanatosi si cu un dram de bafta sa ai ce face cu sanatatea!
Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită.

corsarul

Citat din: corsarul din Decembrie 30, 2011, 06:39:36 PM
Ahoo ...ahoo...

Sa fiti sanatosi si la punga grosi
S-aveti bani si sa va mearga
Ca sa mai construiti o barca
Okume sa se iefteneasca
Peste tot sa se gaseasca

Si la anu' care vine
In salupe va-imbarcati
Si pe ape navigati.....
Ia mai manati maiii....

LA MULTI ANI!!!! "CAPCOMPAS"
LA MULTI ANI !!!! TUTUROR BARCAGIILOR

Un AN NOU mai bun va doresc tuturor !!!!

mustatza

Anul Nou vine pe cararile ninse,
Cu haine grele de sperante aprinse,
Sperante si vise,
Neatinse, neatinse ...

La Multi Ani 2013 !