Yamaha 15cp, 2t, 2004

Creat de pisica, Martie 28, 2021, 04:15:26 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

byteworks

Ne poti da o indicatie despre firma asta? Mi-ar trebui si mie un motoras. Mersi!

pisica

Citat din: AdrianZUZ din Aprilie 09, 2021, 01:55:21 PM
Pacat ca nu are si cizma lunga ... il luam ieri!
Oamenii au dat-o la intors...mi-au zis ca oferta era pentru Tohatsu de 9,8 ca il au si pe acesta pe olx, nu pentru Yamaha de 15.
Iar daca vreau Tohatsu la banii aia, sa ma duc la Suceava si mi-l da fara factura.
Asa ca am zis pas!
https://m.olx.ro/oferta/motor-barca-tohatsu-9-8-2t-cizma-scurta-IDeJjpd.html

byteworks

pisica

Citat din: byteworks din Aprilie 11, 2021, 11:03:50 AM
Filiera ucraineana  ;D
Da, dar la niste preturi nesimtite! La banii aia iau motor pe injectie, Suzuki 15 cp, nou nout, 5 ani garantie.

kama3

Unii "afaceriști " inca traiesc in anul 1990 si mai cred ca romanii pun botul la orice rahat turcesc ambalat in poleiala lucioasa.
Tre sa n-ai toate tiglele pe casa sa dai pe un 2t mai mult decat pe un 4t nou...

cristeache

Citat din: pisica din Aprilie 09, 2021, 12:29:02 PM
Am primit o oferta de nerefuzat, valabila doar azi, un pret de 1600 de euro.

Salut.
Eu, cand aud de argumente, coincidente sau oferte din astea,sunt ferm si fara echivoc: nu-l iau si nu mai cer detalii.

AdrianZUZ

Citat din: pisica din Aprilie 11, 2021, 10:55:23 AM
Oamenii au dat-o la intors...mi-au zis ca oferta era pentru Tohatsu de 9,8 ca il au si pe acesta pe olx, nu pentru Yamaha de 15.
Iar daca vreau Tohatsu la banii aia, sa ma duc la Suceava si mi-l da fara factura.
Asa ca am zis pas!
https://m.olx.ro/oferta/motor-barca-tohatsu-9-8-2t-cizma-scurta-IDeJjpd.html
Ce arata prea bine ca să fie adevărat... de obicei nu este. Anunțul e vechiut dar tot nu se pupa diferenta de preț.

pisica

Va salut!
Dupa ceva vreme in care an tot cautat motor, a aparut un Yamaha de 15cp,2t, din 2006, la un pret decent pe olx.
Asa ca ieri am venit, am vazut motorul, l-am probat, l-am luat.
Compresia masurata, 9 bari pe fiecare cilindru, aproape ca unul nou.
Acum am o nelamurire...
Producatorul recomanda un raport de amestec de 1:100, dar exista opinii cum ca e 10ml ulei la litru de benzina e prea putin.
Va rog sa imi spuneti daca e bine sa merg pe recomandarea producatorului, sau sa merg pa 1:50, cum recomanda majoritatea producatorilor.

mdascalu

Salut,
Desi nu ma pricep grozav la 2 timpi, cred ca ar fi bine sa respecti ce spune producatorul motorului.
Felicitari, sa-l folosesti sanatos, bucuros si asteptam impresii, filmulete chiar etc.
Cu stima,
mdascalu

kama3

Motoarele de generatie noua nu au nevoie de atat de mult ulei ca cele vechi, iar uleiurile sunt mult mai performante.
Daca bagi ulei recomandat de producator, baga exact cat zice producatorul.
Vezi ca unele motoare sunt chiar foarte sensibile la proportia amestecului, iar daca magi mai mult o sa simti ca merge prost.

AdrianZUZ

1/100 yamalube sau orice respecta tcw3 serios.

pisica

Citat din: mdascalu din Mai 23, 2021, 09:36:34 AM
Salut,
Desi nu ma pricep grozav la 2 timpi, cred ca ar fi bine sa respecti ce spune producatorul motorului.
Felicitari, sa-l folosesti sanatos, bucuros si asteptam impresii, filmulete chiar etc.
Cu stima,
mdascalu
Si eu abia astept sa vad cum se impaca motorul, cu Motocraftul Fish. Cu siguranta revin cu filmulete.
Am vazut aceeasi barca, cu un Tohatsu de 9,8cp/ 2t...viteza atinsa 32km/h.

pisica

Citat din: AdrianZUZ din Mai 23, 2021, 10:03:10 AM
1/100 yamalube sau orice respecta tcw3 serios.
Multumesc, o sa respect recomandarea producatorului.

pisica

https://m.olx.ro/d/oferta/yamaha-15cp-2timpi-cizma-scurta-IDeW8VZ.html
Acesta este motorul...
Capacul e cam zgariat, m-am gandit sa-l vopsesc.
Imi puteti spune ce cod are vopseaua?
Am gasit pe motoare barci, vopsea pt Yamaha, la sprai, dar nu stiu codul.