Chilă RIB

Creat de Mazic, Aprilie 10, 2022, 07:05:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mazic

Salutare , am achiziționat de curând un RIB Joker Coaster 470 , știe cineva dacă fundul dublu al bărcii are cumva spuma , nu am acces de vizitare , Menționez ca barca este Di '90 , asemenea un sfat dc s ar putea cu privire la montajul rezervorului de benzina , unde este mai indicat sa l montez ,sub bancheta din spate a bărcii (fiind și mai aproape de motor ) , sau sub bancheta de mijloc , precizez ca la mijloc sunt bateriile , multumesc

Zodiac

Daca are spuma , doar producatorul poate sti . De ce te intereseaza asta ?
Nu are pompa de santina ? Prin acel locas se poate verifica . Rezervorul de benzina eu il am montat din fabrica , pe fata si daca as putea as pune mai multa greutate pe fata .
E suficient motorul pe spate , ca sa se ridice destul de serios de prova la acceleratii  !
Da mai multe detalii !

Mazic

Nu are nici un acces de vizitare in podea , are numai o gaura de scurgere sub oglinda , in exterior, cât despre rezervor nu am decât doua posibilități : una este la bancheta din mijloc unde este și consola (acolo vine si acumulatorul ) , iar cea de a 2 -a poziție este in bancheta din spate care este lângă motor

Mazic

Zodiac

Fiecare RIB poate fi diferit ! Sfaturi concrete iti poate da numai unul care a mers cu modelul ala dar si atunci pot exista diferente de opinii . Ce motor are si cat cantareste ?
Trebuie sa iesi pe apa cu el , sa bagi rezervorul intai pe mijloc apoi pe spate si hotarasti ulterior . Din care vad e diferit de al meu , eu am motor mare pentru el si greu iar postul conducatorului la mine e pe bancheta din spate...un conducator peste suta de kile...deci difera .
La tine vad ca postul de conducere e pe mijloc !
Cea mai buna proba e ...PE APA...sfaturile au un rol mai general .

Mazic

AdrianZUZ

99,9 % NU ai spuma in chila. RIB-ul nu are nevoie de o capacitate suplimentara de flotabilitate.
La 4,7 m nu o sa ai probleme sesizabile de echilibrare cu un rezervor de 40-50l.
Mai ales la anii aia nu se prosteau producatorii.
Oricum trebuie sa vezi cum sta oglinda dupa atatia ani.

Este un model facut fara intrerupere zeci de ani ... gasesti orice informatie pe forumuri italiene - gommonauti, gommone e motore.

Mazic

Super , multumesc mult