sfaturi barca lotus 490 convert (dima si fii) galati

Creat de alexandru, Ianuarie 10, 2012, 08:38:18 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bradutzu

Citat din: HaiHui din Mai 17, 2012, 08:35:10 AM
Salut Vali, te rog mult spune-mi te rog parerea ta despre ROMCRAFT 510 (http://www.romcraft.ro/ro/romcraft_510.php),intentionez sa cumpar una si parerea ta credema cantareste mult.
Multumesc mult. ???
Salut!
Eu am fost anul trecut in delta 6 zile cu un Romcraft 460(am mai scris ceva impresii despre asta pe un alt topic) si iti pot da urmatoarele impresii!
Finisaj: o barca foarte eleganta prin comparatie
Comportament nautic: 3 persoane cu bagajul aferent la cort nu a glisat cu un motor de 20 cai in 4 timpi
Vezi ca la sectiunea motorizate au fost mai multe discutii pe tema asta inclusiv despre Romcraftul acesta! Citeste tot ce e acolo si daca mai ai intrebari nu ezita sa intrebi!
Sa auzim numai de bine!

Vali

Citat din: HaiHui din Mai 17, 2012, 08:35:10 AM
Salut Vali, te rog mult spune-mi te rog parerea ta despre ROMCRAFT 510 (http://www.romcraft.ro/ro/romcraft_510.php),intentionez sa cumpar una si parerea ta credema cantareste mult.
Multumesc mult. ???

Salut HaiHui, am mai discutat despre barcile Romcraft la urmatorul topic: http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,230.msg1606.html#msg1606
Parerea mea e ca Romcraft 510 e o barca reusita, targetul ei fiind barcagiii amatori (profesionistii de obicei aleg barci "monobloc", nu "sandwich"). Lumea are pareri impartite despre aceasta barca, in functie de experienta fiecaruia. Cel mai bine totusi, pentru a-ti forma o parere proprie, e sa te dai personal cu barca dorita.
Noi vrem sa facem un drive-test cu un Romcraft 510, si umeaza sa punem concluziile pe forum. Daca nu e graba mare, poate vrei sa participi si tu la acel drive-test, mai ales ca va fi facut de forumisti, pentru forumisti :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

PescarulC

Vali

Salut, testul se va face pe Dunare, intre Galati si Braila. Data inca nu e fixata, depinde de disponibilitatea fiecaruia dintre participanti. In afara de "drive-test"-ul propriu-zis, se vor face diferite probe, inclusiv incarcare, stabilitate, flotabilitate, rigiditate structurala, motorizari diferite etc, pentru a avea idee la ce poate fi supusa o barca. In plus, nu e vorba doar de Romcraft 510, ci vom lua la rand si alte barci de interes.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

PescarulC

Super tare! Si oricine poate sa fie prezent la acest drive test?? Daca as stii si la ce data este acest drive test cred ca a as fi si eu prezent !!

Vali

De ce nu, oricine e interesat poate participa la orice test cu barcile. In felul asta nu poate fi acuzat cineva de partinire, se pot aduce mai multe motoare, se pot incarca barcile cu mai multi barcagii grasi :), si mai ales fiecare isi poate forma o opinie concreta despre barca. In plus, ne-am incadra si in specificul forumului capcompas.ro, anume democratia maxima, nu ca in alte cuibare virtuale :P.

PescarulC

Numai bine . Sa ma  anuntati si pe mine in ce data este ca  sunt amator si pun si eu la bataie barca si motorul(lotus 490 mercury 15 cp) ;D ;D

Vali

Foarte misto :). Numai sa ne spui de unde esti, ca sa ne organizam, daca o fi nevoie de peridoc, de pus alte motoare etc.
In plus, putem face si proba cu un motor de 25 de cai pe barca ta, fara sa o fortam, vedem cum se comporta cu ocazia asta. Mai ales ca diferenta de la 20 la 25 de cai nu e asa monstruoasa ca atunci cand isi pune un deltoid un motor de 150 pe un Forward :D.

PescarulC

eu sunt din ramnicu sarat  :-[, peridoc nu am  dar am sa caut poate am sa gasesc pe la cineva!

Vali

Nu-i problema, peridoc avem noi. Ramane sa tinem legatura. Si la noi in zona avem Lotus-uri cu care sa facem teste, dar cred ca o barca a unui forumist e mai potrivita, fiindca barcagiul respectiv va fi mai implicat, si va invata mai multe despre barca lui ;).
Apropo, daca tot a inceput discutia, poate ne spui mai multe despre barca ta, daca e de la Dima sau de la Blaga, ce-ti place si ce nu-ti place la ea etc.

Later edit: scuze, m-am uitat din nou pe prima pagina a topicului, si am vazut ca barca ta e de la Dima :).

PescarulC

Ce pot sa iti spun despre barca este de la dima si fii nu am probat-o inca  ceea ce nu imi place la ea este ca pare subtire in material! >:( >:( Si pare leit cu laguna480 numai copastia  cred k difera

Vali

Sa stii ca ei le fac la grosimea minimala din normativ, din cauza asta ti se pare subtire in material. In schimb, de tinut tine, nu face probleme in timp, mai ales ca la Dima se lucreaza calitativ.
In afara de copastie, si bordul liber si dimensiunile sunt putin mai mari. Daca nu incarci barca prea tare, cred ca va merge suficient de bine cu 15 cai.
Oricum, felicitari pentru achizitie, si ramane sa tinem legatura pentru testul barcii pe apa, cu mai multe motorizari.

PescarulC

Ok! Inca nu s-a stabilit in ce data o sa fie acest test drive??

Vali

Pai incepem cu Romcraft 510, apoi trecem la Lotus :). Data depinde de baiatul care are Romcraft-ul, care acum e plecat, si prin telefon e mai greu de stabilit. Daca totusi se mai intarzie, incepem cu Lotusul ;).