Obtinere permis conducator - Manualul conducatorului ambarcatiunii de agrement

Creat de bradutzu, Februarie 24, 2012, 11:58:03 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dan dragos

am facut rost de copia unei carti cu intrebari din rnd (1993) care se dau la examen. daca o doreste cineva o pot trimite pe mail.
ar fi bine sa se uite pe ea si cineva care a dat examanul si sa confirme daca mai sunt aceleasi intrebari, cartea fiind editata in 1998

tiganusmc

Citat din: dan dragos din Martie 27, 2012, 08:24:17 PM
am facut rost de copia unei carti cu intrebari din rnd (1993) care se dau la examen. daca o doreste cineva o pot trimite pe mail.
ar fi bine sa se uite pe ea si cineva care a dat examanul si sa confirme daca mai sunt aceleasi intrebari, cartea fiind editata in 1998

salutare ,

eu am nevoie ... saptamana viitoare dau examenul  ;D
te rog sa mi-o trimiti pe adresa marius.tiganus@adpharma.ro

multumesc mult
marius
Fishing cheaper than therapy

republicii

Salut! Si eu am nevoie de ea am dosarul depus la Calafat si astept sa ma cheme. e-mail catacata17@yahoo.com ,Multumesc anticipat.

bogdanbuciu

@dan dragos trimite-mi si mie cartea te rog ca poate reusesc sa invat si eu mai cu spor : buciu.bogdan@gmail.com
multumesc
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Mihai Irimia

Citat din: bogdanbuciu din Martie 29, 2012, 09:33:26 PM
@dan dragos trimite-mi si mie cartea te rog ca poate reusesc sa invat si eu mai cu spor : buciu.bogdan@gmail.com
multumesc
COLREG trebuie sa ai, daca vrei ti-l trimit

dan dragos

Citat din: Mihai Irimia din Martie 29, 2012, 11:27:35 PM
Citat din: bogdanbuciu din Martie 29, 2012, 09:33:26 PM
multumesc
COLREG trebuie sa ai, daca vrei ti-l trimit

am trimis impreuna cu si colreg-ul, in caz ca nu il aveai

Vali

Colreg, RND, si toata bibliografia necesara pentru obtinerea certificatelor pentru clasa C si D se gasesc pe site-ul ANR, aici:

http://www.rna.ro/servicii/Personal%20Navigant.html
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bogdanbuciu

De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

tiganusmc

Vali

Ultima oara (anul trecut) era 260 lei taxa de examen/categorie, plus in jur de 50 lei "plasticul", adica permisul in sine. Cred ca si anul asta sunt aceleasi sume, dar nu strica o intrebare la ANR.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

tiganusmc

Multumesc,Vali.
Am vorbit astazi la Cap.Braila dar am uitat sa intreb iar luni trebuie sa-mi depuna un prieten dosarul.

Seara buna

dan_azz

Va rog sa îmi spuneţi şi mie unde se va tine prima sesiune pentru obţinerea permisului de ambarcaţiune.va mulţumesc frmos

Vali

Depinde de zona care ti-e mai convenabila. Nu stiu cum e in alte localitati, dar la noi in zona examenul se sustine in modul urmator:
- in prima joi a lunii la Capitania Braila
- in ultima joi a lunii la Capitania Galati
Conditia sustinerii examenului este formarea unui numar minim de candidati, nu mai stiu exact cati. Daca nu se strang suficienti, examenul se amana pentru luna urmatoare.

Mihai Irimia

Citat din: Vali din Aprilie 13, 2012, 02:20:37 PM
Depinde de zona care ti-e mai convenabila. Nu stiu cum e in alte localitati, dar la noi in zona examenul se sustine in modul urmator:
- in prima joi a lunii la Capitania Braila
- in ultima joi a lunii la Capitania Galati
Conditia sustinerii examenului este formarea unui numar minim de candidati, nu mai stiu exact cati. Daca nu se strang suficienti, examenul se amana pentru luna urmatoare.
Cel putin la Galati, se da si cu 4 candidati examenul

tiganusmc