Imagini cu membrii forumului.

Creat de Laurentiu N., Martie 09, 2012, 10:30:24 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

In PC-ul asta nu am alta poza Am urcat doua din greseala .Admin delete una

mario38

Dbr

Va salut,
Nu prea am foto cu mine doarece eu ma aflu in marea majoritate in spatele camerei. ;)
Prima foto: ,,cu rulota prin Olanda'' - cei mai multi ma cunosc datorita rulotelor olandeze .
A doua si a treia foto: ,, fericit ca mi-am luat rulota pe apa !'' -  incarcarea pentru transportul din Olanda catre Ro.
Stima, Bogdan D.

alin66

asta sunt eu Alin,locuiesc in Timisoara

moneytehnik

byteworks

Uite o zona superba - ce imagini! - cam ignorata de romani, barcagii pescari sau de altfel. Si uite ca are si PESTE!
Drept ca-i departe si greu de ajuns cam de peste tot din tara, e diametral opus mie  :(

mustatza

Citat din: byteworks din Februarie 12, 2014, 08:14:31 PM
Uite o zona superba - ce imagini! - cam ignorata de romani, barcagii pescari sau de altfel. Si uite ca are si PESTE!
Drept ca-i departe si greu de ajuns cam de peste tot din tara, e diametral opus mie  :(
este zona de pescuit la dunare a banatenilor si ardelenilor ;D
pestele este prezent ca peste tot cursul dunarii..................cam spre deloc :(

Gabytzu

Captan

cristi80

pelicanul

Cu ce personaj din "Seinfeld" te identifici? Fa-ti testul de aici: http://www.zimbio.com/quiz/6p2V6mgbsCu/Seinfeld+Character si spune-ne si noua rezultatul! :) E si asta un fel de imagine, nu?  ;)

Eu sint Jerry.  8)

Captan

Eu vreau sa fiu .....am uitat cum o cheama! Tipa, ex prietena lui Jerry.
;D ;D
Fata descurcareata! :D :D :D

Florio

Citat din: pelicanul din Februarie 14, 2014, 11:35:59 AM
Cu ce personaj din "Seinfeld" te identifici? Fa-ti testul de aici: http://www.zimbio.com/quiz/6p2V6mgbsCu/Seinfeld+Character si spune-ne si noua rezultatul! :) E si asta un fel de imagine, nu?  ;)

Eu sint Jerry.  8)

Si eu.
Asta ma sperie.
Iti dai seama...maine dimineata trebuie sa ne intalnim ! O sa fie destul de ...bizar  :o

cristi80

bogdanbuciu

Eram sigur ca o sa ies Kramer, dar se pare ca sunt the Soup Nazzi. I'm good.
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?