Partide de pescuit in 2012

Creat de bradutzu, Aprilie 20, 2012, 03:03:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bradutzu

Voi incepe un nou topic in care sa ne povestim fiecare partidele de pescuit pentru ca altfel probabil ca numai eu voi deschide 20 topicuri vara asta
Asa ca maine seara sau Duminica vin cu detalii si poze cu capturi(daca vor fi, pentru ca de multe ori s-a intamplat sa nu prindem nimic dupa o zi de stat pe balta)
Sa auzim numai de bine!

gvincentiu

Asa, spune tu pe unde si cand vii, sa te astept cu banii in mana si sacosa pregatita :)
Ganduri bune !

bradutzu

:P
Pescuitul este mai mult decat sacosa dar in acelasi timp eu pastrez o parte din pestele prins pentru ca eu chiar mananc peste!
Nu se justifica sa vii acasa cu sacii pentru ca odata tinut in congelator cu lunile nu mai are acelasi gust!
Ca si raspuns la provocare nu e o problema sa dau deun bors desi cred ca mai frumos ar fi sa ne urnim pe malul baltii cu mic cu mare si sa facem un bors de peste asa in grup cultural!
daca sunt amatori va rog sa va anuntati si eu promit sa ma ocup de cele trebuincioase pentru bors si sa il facem inpreuna pe malul apei!
ce ziceti?
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

Apropo de pescuit acum stau in bucatarie si astept sa inceapa sa fiarba apa pentru mamaliga!
Sa auzim numai de bine!

gvincentiu

Nu o sa ma compar eu cu 4CP cu scuderia ta, dar poate reusim cateodata sa acostam prin aceleasi locuri  :)
Ganduri bune !

bradutzu

Din pacate poze nu pot atasa  - am semnalat problema lui Vali si le voi atasa imediat ce se va putea!

Asadar am fost la pescuit de unde ne-am intors cam ofiliti!

Balta f frumoasa asa cum o stiam dar din pacate la mal si pe mal erau o multime de pesti morti!
Ca si pescuit am prins un caras si un somotel de vreo 2.5 kg la 9 lansete!
In principiu am iesit pe balta, am pescuit, ne-am relaxat si am fost dezamagiti de administratie!
Se pare ca inca odata se confirma ca administratorii baltilor sunt mai interesati de propriile profituri si mai putin interesati de cei care dau banul si vin sa se relaxeze pe malul apei!
De notat ca balta este superba si in general(cu esceptia acestei partide) foarte curata unde se si prindea peste!
pozele sunt destul de graitoare si le voi atasa imediat ce se va putea!
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

bradutzu

inca ceva...........nu a mai fost nimeni la pescuit in weekend?
Sa auzim numai de bine!

Sclipici

Am fost eu pe Brates si pe Calugaru.
Platica si bibani....
Dar nu m-am ocupat de pescuit decat ocazional...in rest m-am plimbat cu caiacul...
Ai fost vreodata la pescuit la Saon, langa Isaccea?

bradutzu

Am vazut balta cu ocazia unei petreceri de motociclisti dar nu am pescuit!
Ce detalii poti da despre balta?
Multumesc!
Sa auzim numai de bine!