Sail on line - simulatoare de sailing

Creat de gvincentiu, Aprilie 30, 2012, 10:17:13 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gvincentiu

http://www.sailonline.org/races/all/
Ieri m-am bagat si eu intr-o cursa virtuala, pe marea Azov, mai mult de amorul artei. Insa m-a prins tare de tot chiar daca acum sunt pe locul 194. Am reusit sa intrec un turc  ;D. Is curios sa vad ce timp scot fata de castigator.
Ganduri bune !

gvincentiu

Azi noapte echipajul s-a descurcat sa dubleze o geamandura, iar dimineata am aflat incantat ca se afla pe cursul cel bun, spre Marea Neagra. E o chestie buna cu delay-ul, iar in cursa de la Hirosima, voi abuza de aceasta comanda  ;)
Ganduri bune !

gvincentiu

Sunt pe 169 si deja putine se mai pot intampla. Am incredere in echipaj, iar SOTO 40 nu m-a dezamagit in aceasta cursa. Multumesc sponsorilor, te iubesc Romania  ;D!
Revin: am terminat pe 165. Uraaaaa !
Ganduri bune !

gvincentiu

M-am bagat si aici, is pe locul 771 dar nu ma las: merg vreo 4 ore cu vant strans, sperand ca schimbarea directiei de peste 4 ore sa ma ajute sa castig ceva teren, cu un nou cap compas (pe langa Riooooo). Salutari Europei... poza asta mi-au facut-o acum cateva minute, cand primeam vantul din tribord. Eu sunt cel in galben, acolo mic, in pupa. Nu sunt sigur ca am ales culoarea bine, dar asta e...
Ganduri bune !

Vali

Cred ca ti-am descoperit secretul unghiului asa mic sub care strangi vantul: in afara ca esti un carmaci destoinic (mic si in galben :)), ai o barca foarte smechera, cu twin daggerboards, care iti reduce foarte mult deriva. La bandare planul daggerboard-ului imersat e perpendicular pe suprafata apei, deci efectul lui e maxim ;). In plus, daggerboard-ul din vant e ridicat, deci suprafata udata se reduce si ea..
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gvincentiu

Ah, m-ai dat de gol, insa mai am cativa ași in maneca. Bine, unul sunt chiar eu... ;D
Apropos, ceva pentru băieti de la Rio? Am câţiva colegi care s-au dus după materiale şi pot să-i apelez prin VHF fiindca imi sunt datori.
O vreme mai tin platoul continental...
Ganduri bune !

gvincentiu

Sunt in spatele francezului, dar i-am promis ca in cursa îi dau câteva ture, să mă vadă mai bine ! ;D
Ganduri bune !

gvincentiu

Nu sunt multi romani in cursa, insa nu ma las ! Inainteeeee, pentru Romania!
Ganduri bune !

lipan

Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

gvincentiu

:) si pe pilot automat, cu doua schimbari de drum planificate. Sper sa nu aud Epirb-ul spre dimineata  :) Asa m-au enervat reporterii astia: sa-mi faca poza, filme, video pe tube ca nu au mai vazut roman-san prin zona. Da ce's eu, manga?
Ganduri bune !

gvincentiu

Ahoy.... cum stati cu furtuna, cu ploaia si cu puful de plopi? Eu ma târâi la vale pe un vânt de 2 noduri, am timp sa ating starea de hatha si sa meditez in urmatoarele 5 -6 ore.
Ganduri bune !

gvincentiu

Aici m-am suparat tare mai ales ca vantul s-a schimbat din prova, iar prognoza pentru următoarele 4-5 era oribila. Am preferat sa ies in larg la vant puternic si sa merg cu 11-12 noduri, nu ca ofticatii aia de pe langa coasta. Sa vedem daca am fost inspirat: in doua ore am cazut de pe 25 pe 76 si in alte doua am ajuns pe 56. Dar inca nu am terminat ...
Ganduri bune !

buccaneer

Japonezii deja trimesesera paza de coasta dupa tine crezand ca ai fugit cu catamaranul in Romania.
Bafta.

gvincentiu

Da, am iesit cam mult. Acum incerc sa recuperez prin schimbari mici de drum, din ora in ora mentinand viteza maxima ce o pot obtine pe polara.
Ganduri bune !

gvincentiu

Ganduri bune !