Curierat / Transport Capcompas

Creat de stavride, Mai 05, 2011, 12:20:08 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Azi in jurul orei 16.00 plec la Bucuresti .
Ma intorc la Constanta maine dupa amiaza,daca are cineva ceva de dus sau de adus, spuneti-mi.

dany

Du-ne urarile de bine catre membrii bucuresteni si adu-ne vesti proaspete de le ei.Trage cu ochiul la ceva proiecte incepute si lasate neprezentate pe forum...eu banuiesc ceva surprize din partea lui Modi,caci prea tace el....Salutari!!!

modi

Citat din: dany din Martie 14, 2014, 03:48:56 PM
Du-ne urarile de bine catre membrii bucuresteni si adu-ne vesti proaspete de le ei.Trage cu ochiul la ceva proiecte incepute si lasate neprezentate pe forum...eu banuiesc ceva surprize din partea lui Modi,caci prea tace el....Salutari!!!

Mersi Dany !

Pai cu Cristi am vorbit deja . Si cica maine ne vedem la o cafea ......
Surprize din partea mea ? Da , sunt . Si nu-s de bun augur . Maine Cristi va bea o cafea la mine acasa , unde , in parcarea din spatele blocului , termin de batut fibra la o barca .
De ce acolo ? Pai pentru ca am renuntat la atelierul pe care multi il stiti , atelierul de-a "scrijelit" in comunitatile pescarilor , navigatorilor si-a stuparilor chermeze memorabile .
Dar vin , ele , si vremuri mai bune ..... O sa vedeti voi ! First Lady va trebui sa aiba o locatie anume pentru momentul nasterii sale !  ;) ;) ;) ;) ;).
Daca n-am mai scris despre ea voi credeti c-am uitat-o ?
Ce-aveti , mah ?? :o

acig

Macar sa il lasi sa faca ceva poze; Da nu ca taticile:numai gleznele!
Da tot, sa ne bucuram si noi ca ne-ai impletit destul neuroni si apoi ne-ai abandonat!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

cristiantutuianu

Primire si oameni deosebiti!  Jos palaria ....

Florio

Si fiindca se vorbea de poze, vi-l demasc pe onor. dl. Cristian in vizita de lucru la Bucuresci :) .

Intai in cockpitul barcii mele puse la iernat, mai apoi la masa "de lucru" in lupta cu un merlot  .
A fost greu dar am biruit si de data asta . Eu zic sa mai vie :)

Nota:
  Ce vedeti pe masa sunt doua drapele pupa, purtate un sezon, respectiv doua sezoane. Diferenta e vizibila ;)

acig

Chiar nu ati observat ca de fapt beti MARTINI?
Numai daca ati inceput cu mult merlot ar fi o posibila explicatie,mai baieti,mai!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Florio

Citat din: acig din Aprilie 09, 2014, 09:48:01 PM
Chiar nu ati observat ca de fapt beti MARTINI?
Numai daca ati inceput cu mult merlot ar fi o posibila explicatie,mai baieti,mai!

Pe afara-i vopsit gardul.... :)

tiganusmc

Florine ,
Saptamana viitoare te vizitez ! Mi-ar placea sa degustam ceva suc de struguri ,insa trebuie sa ajung in Ploiesti, la Dragos sa-i las "coletul "  si dupa ,  la mine , in barlog , la Campina .

Numai bine ,
Marius
Fishing cheaper than therapy

Florio

Citat din: tiganusmc din Aprilie 10, 2014, 08:53:18 AM
Florine ,
Saptamana viitoare te vizitez ! Mi-ar placea sa degustam ceva suc de struguri ,insa trebuie sa ajung in Ploiesti, la Dragos sa-i las "coletul "  si dupa ,  la mine , in barlog , la Campina .

Numai bine ,
Marius

Nu-i nimic, nu pleci tu cu gatul uscat de la mine! Gasim noi ceva. Where is a will, is a way!  :)

modi

Citat din: Florio din Aprilie 10, 2014, 05:52:57 PM

Nu-i nimic, nu pleci tu cu gatul uscat de la mine! Gasim noi ceva. Where is a will, is a way!  :)

;D ;D ;D ;D ;D ;D         Always ....... Mentho-Lyptus !!!!
It sure it is a way !  ;D
Perhaps the perfect one !

tiganusmc

Fishing cheaper than therapy

ionitzady

Perioada 15 -17  aug  ajung din Braila in Constanta  si bine inteles retur  , daca brigada are de primit sau trimis in zona cu cea mai mare placere .

cristiantutuianu

Poate treci prin Constanta  fara sa dai un telefon .... >:(

ionitzady

Nu promit dar mi-ar placea sa ne vedem  ::)