vand motor Envirude 55 cp, 2t

Creat de bradutzu, Noiembrie 14, 2012, 03:50:53 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

Vand motor Envirude, 55 cp, 2t, cisma scurta!
Motorul a fost desfacut complet, verificat si reparat(traseul apei la racire era infundat, muzicutele nu mergeau cum trebuie, ceva garnituri schimbate si schimbat uleiul in cisma) in toamna aceasta!
deasemenea este insotit de mansa, cabluri, ceasuri!
Motorul este inmatriculat in Romania impreuna cu barca la capitania Macin!
pret: 400 Euro!
se poate vedea in Galati eventual si testa ptr cei interesati!
Sa auzim numai de bine!

Mihai Irimia

bradutzu

salut
bine fac! am reusit sa repar motorul si vreau sa il vand pentru ca mie imi trebuie cu cisma lunga si nu merge adaptat dupa cum bine stii!
tu ce mai faci?
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

ionitzady

salut bradutzu nu-mi vine sa cred ca nu l-ai vandut  , oferta era ffffff atractiva  ceasuri mansa etc bun bun , dar inainte m-am lipit cu asta a meu . Apropo ai reusit cu suportii de scaune ? le-ai montat ? ma-r interesa si pe mine . BAFTA MULTA LA VANZARE !!!!!   RECOMAND OM SERIOS .....

bradutzu

multumesc Adi
motorul l-am facut bucati in toamna si merge ceas dar fiind cu cisma scurta nu vreau sa ma complic si sper ca pana in aprilie sa iau un 50 cp 4 timpi ca aproape am toti banutii!
scaunele le poti vedea iricand vrei tu si ai timp sa vii la galati
sunt prinse pe suruburi cu pas mare cu 2 flanse ca sa fie si rotative
problema este ca as fi vrut sa tapisez scaunele dar nu am gasit pe nimeni sa faca chestia asta! :-\
Sa auzim numai de bine!

ionitzady

si eu vreau sa le tapitez , dar le-as face home-made  (finanteleeeeee) asa as avea unde sa le duc la noi in braila .  Am sa ma interesez , nu cred ca ar lua mai mult de 2,5 mil cu materialul lor pt amandoua .
  Cat despre scaune ??? sa inteleg ca au filet ca la menghina ? cum erau la scoala tamburet-urile alea de le invarteam si le ridicam in sus? scuze dar cred ca deviem de l-a subiect  oricum ,VANZARE BUNA

bradutzu

Da exact ca alea doar ca am ales un profir trapezoidal cu pas mare
eu nu am mai fost la barca din toamna
este intr-o hala acoperita si ma gandesc sa ii fac o vizita dar sa vedem cand!
dk stii vreaun tapiser bun te rog sa imi dai si mie dale lui de contact!
Sa auzim numai de bine!

Catalin

Bradutule ... in Galati este un tapiter la intersectia intre 1Mai si Cosbuc ..chiar langa o spalatorie de masini . Visavis de o vanzatorie de cauciucuri sh. Am tapitat eu 2 autoturisme acolo si au iesit ca noi. Deci cum vrei ... cred ca am si un nr. de telefon ...de vrei nr spune ca te ajut

bradutzu

Multumesc!
Am fost la d-l respectiv dar raspunsul a fost unul negativ! A spus ca nu poate face nimic datorita formei"ciudate" ceea ce mie imi vine greu sa cred ca nu se poate!
Este posibil de fapt sa fi fost foarte multa munca si omul sa nu se complice(banuiesc) sau chiar sa nu se poata desi........

Sa auzim numai de bine!

marc_el

Mai este de actualitate anuntul de vinzare? Citi cilindrii are si din ce an este motorul? Sint interesat si pot fi contactat la nr de tel. 0740105751

bradutzu

dupa cum am vorbit poti gasi poze aici: http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,429.0.html
ne auzim cand te hotarasti!
salutari!
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

Vandut!
Motorul a plecat la Craiova!
Multumesc!
Sa auzim numai de bine!