Confectionare bimini top

Creat de mustatza, Ianuarie 05, 2013, 03:49:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mustatza

Va salut domnilor.
Ma intereseaza sa-mi construiesc un bimini top cu inchidere complecta a barcii si am nevoie de ceva informatii despre constructia lui: schite,necesar materiale,de unde se pot cumpara materialele la preturi accesibile etc.

mustatza

Merci Corsare,o sa sun luni la ei sa vad daca dau si mai putine pt ca am vazut pe site ca au seturi mari.

Florio

Citat din: mustatza din Ianuarie 05, 2013, 08:20:32 PM
Merci Corsare,o sa sun luni la ei sa vad daca dau si mai putine pt ca am vazut pe site ca au seturi mari.

Se poate discuta cu ei, cantitatea. La bucata nu dau decat lucruri gen fermoare de exterior.
Restul accesoriilor sunt la pungi de cate un numar considerabil.
Anii din urma nu stateau la discutii dar in ultima vreme sunt mai cooperanti. Probabil criza a mai inmuiat inima de comerciant :) .

mustatza

ai avut dreptate Florio,sunt foarte amabili. stie cineva unde se poate gasi platbanda din fibra de sticla?

Vali

Depinde de grosimea necesara. La retalierii mari de bricolaj se gaseste foaie de fibra de aprox. 1 mm si ceva grosime, din care se poate debita. Daca nu se gaseste, se face, la latimea si grosimea dorita. Da-ne te rugam mai multe detalii.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bradutzu

ca sa nu mai fac un topic nou am decis sa intrb aici!
am tot vazut pe la diverse firme ca se vind biminitop-uri gata facute numai sa le montezi pe barca si sunt substantial mai ieftine de cat ofertele de la firmele locale care le confectioneaza loco!
a folosit cineva asa ceva? isi fac treaba sau trebuie inlocuite dupa fiecare pescuit?
Multumesc!
Sa auzim numai de bine!

byteworks

Daca vorbesti despre asa ceva eu am avut un model si acum sunt la al doilea, pe o barca mai mica. Sunt suprinzator de solide si eficiente, bine nu poti face tractiuni la bara dar rezista bine si la viteza, genunchi si coate, fac umbra buna, sunt usoare si sunt usor de montat/demontat.

bradutzu

exact la asa ceva ma refeream!
multumesc de raspuns!
deocamdata nu imi pot permite unul facut din materiale mai profi si ma gandeam ca totusi 100 E as putea gasi ptr unul low cost !
salutari!
Sa auzim numai de bine!

Fritz

Eu am luat in doua arce ...la 80 de euro . Albastru  .  Eu am luat poz. a 2-a.  150 latime, 180 lungime si 110 inaltime .
Tot de la yacht- tng...E ok, Cadru aluminiu anodizat. Are si o husa ...dar la aia s-a stricat fermoarul.

http://www.yacht-tng.ro/accesorii/Parasolare-si-accesorii-47/Parasolar-cu-2-arce-6118

bradutzu

multumesc baieti
le folositi si in mars sau le strangeti?
daca le folositi si in mars cam pana la ce viteza se comporta rezonabil si in siguranta?
Sa auzim numai de bine!

byteworks

Daca le tensionezi bine si reglezi  plafonul cat mai paralel cu apa in glisaj mergi linistit si cu 50 km/h cred.

mustatza

Citat din: byteworks din Iunie 11, 2013, 12:05:12 PM
Daca le tensionezi bine si reglezi  plafonul cat mai paralel cu apa in glisaj mergi linistit si cu 50 km/h cred.

da este adevarat,dar creste consumul si scade viteza.

Fritz

Eu nu l-am folosit in mers.
Cred ca pana la 30 km/ora merge. 
L-am cumparat , pentru umbra...dar ma gandesc sa mai fac un cort , pe acelasi cadru , dar cu pereti laterali si intrare prin spate, cu fermoare.  Am vazut la pilotine asa ceva. Probabil ca exista cineva  care face si asa ceva...din fas peliculizat ..sau ceva impermeabil. Cam asa ceva...

bradutzu

multumesc!
am inteles
eu acum plec la Bacau sa imi iau motor asa ca daca e totul bine maine dimineata ma laud cu motorul meu!
salutari!
Sa auzim numai de bine!