De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Captan

Merci Cristi.Abia astept sa treaca contractul asta, sa vina vara sa ne facem de treaba la o bere langa barca si apoi pe ea. :D. Salutari.

republicii

Intersect

Brazilian style party....Am sa revin si cu cele mai neconventionale dar momentan mi-a cedat stickul,nu a mai suportat saracul...
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Cred ca incalc ceva politici ale companiei urcand pozele astea dar sunt prea interesante sa nu le urc...
Si cum am mai spus nu imi merge stick-ul.....

ionitzady

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh , si mai ai si salariu  :P :P :P :P :P :P :P :P

Intersect

:D Cum am spus nu imi merge stick ul cum trebuie,las ca remediez situatia si pun si restul....
O sa fi placut surprins  :D

bradutzu

cand estimezi sa iti repari stickul? ;D
Sa auzim numai de bine!

dany

Baietii sunt casatoriti,deci au familii,responsabilitati....Ar trebui sa trimiti asemenea poze cu destrabalari pur capitaliste,deocheate si in total dezacord cu invataturile crestine,celor necasatoriti pe privat  ;D ;D ;D Eu fac lista cu membrii clubului ;) :P

bradutzu

acum intelegeti de ce imi este antipatic omul asta? ;D
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Pentru desmorteala....Dany pastram deocheala in limite legale...Nu ne jucam....
Bradutzu vroiam sa iti spun ceva dar iti comunic acasa,ca sunt prea multe de spus.Cred ca intelegi.

dany

Stiu man,continua sa ne bucuri in felul asta si o sa trecem mai bine peste iarna asta.Multumim!

home made

....apai eu asa i-mi imaginez iadul!

ionitzady

uite... ??? uite-ma ::) ma vedeti ?   :-X  sunt exact acolo  :o   , de ce nu ma vede nimeni :'( :'( :'( :'( :'(

modi

Citat din: Intersect din Februarie 04, 2014, 05:47:29 PM

Bradutzu vroiam sa iti spun ceva dar iti comunic acasa,ca sunt prea multe de spus.Cred ca intelegi.

Bai , n-auzi ! Io nu stiu ce-i povestesti tu lu' Bradutzu cand ajungi acasa , nu ma intereseaza de rabdarea lui , probabil ca are d-aia , model nou , de wolfram , ...... da' mie sa-mi dai de urgenta MP cu detaliile astea secretoase ! Pai tu vrei sa fac bube pe inima pana tragi tu la mal ??

Uite , sa mor io daca ''dau din casa" !  :o :o :o :o :o