LA MAI MULTI

Creat de dany, Februarie 15, 2013, 06:57:36 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

LA MAI MULTI MEMBRI CAPCOMPASCISTI!!!! S-a depasit 500 si mai vrem...Aseara erau 497 membri iar acum sunt 501 ,motiv pt. care felicit pe toti membrii acestui forum ,sanatate si spor in toate .Va salut .

Vali

Azi capcompas.ro implineste 4 ani :D. Multi inainte, atat userilor cat si forumului :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

felicimond

mustatza

mariusbig

Sa ne traiasca site-ul preferat !
Multumim Vali.

ziuamarinei

Sä ne traim!!   La multi ani.

alin66

LA MULTI ANI !!!
Pt. un incepator ca mine este un site minunat ,cu OAMENI MINUNATI !!!

pelicanul

Intre timp numarul de membri a trecut de 1000. La mai multi! Si La Multi Ani!

Nakasone

La multi ani ! Au trecut mai bine de 2 ani de cand am aterizat pe Capcompas. Citeam si ma uitam precum curca-n lemne la ce se scria pe aici. Acum....macar stiu ce-i aia o saula,eche,impeler,etc. si cel mai important,  ca am facut cu barcuta mea, cu motorul meu, cateva sute de km.prin Delta. Nu ar fi fost posibil fara sprijinul colegilor de pe acest site.Va multumesc.
carpe diem

Gabytzu

renata

La multi ani ! Cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa asimilez o gramada de amanunte tehnice la cara nu dadeam mare inportanta anterior , insa cind am inceput sa lucrez la renata mi-am dat seama ca fara cunostintele postate de dumneavoastra  riscam sa o mutilez in loc sa o cosmetizez si tot datorita dumneavoastra am ramas prieten cu renata care abia asteapta sa vada delta dunarii ca de havanurile de Antverpen e satula . Va doresc mult succes si va multumesc din tot sufletu !

ionitzady

LA MULTI ANI  si sa cresti mare

mariusm piesenoi111

Spinoza

Sa traiesti, Capcompas!
Multumita tie si userilor de aici mi-am implinit un vis!

...si nu sunt singurul si nici ultimul... ;D
"Curata ograda ta, bucura-te de curatenie si lasa gunoiul vecinului acolo unde vecinul insusi l-a pus."
Nicolae Steinhardt

ionpescarul

Da ,Cap Compas e tare,toleranta , modestia si bunul simț , dau trăinicie  lucrurilor.