Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

DoiNomazi

Ceva, ceva, este totusi in neregula. Daca faci o cautare "barcaholic" in Google te duce la un afisaj imbietor pentru forumul "Barcaholic". Totul pare ok pana apesi pe lin-ul respectiv...

Symantec Endpoint Protection intra automat in panica si blocheaza accesul. Daca totusi intri se deschid automat tot felul de fereste care nu au absolut nici o legatura cu forumul Barcaholic.

Fenomenul se manifesta de aproape trei luni.

Inainte sa scriu articolul s-a manifestat din nou si dupa ce am scris articolul am incercat din nou si nu s-a mai intamplat (?) Sa-i plimb.. :)
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320

sebba

Mai bag si eu un pai pe focul 'Tapatalk', poate se mai inteteste... :)
Danke
Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

sebba

Se pare ca avem si suport Tapatalk! Great!
Multumim implicatilor ptr timpul acordat!

mobile...

Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

Vali

Salutare tuturor.
De cateva zile, dupa cum ati vazut, au fost intreruperi in functionarea forumului. Nu stiu despre ce e vorba, am vorbit cu Gupi miercuri si mi-a spus ca avea ceva probleme tehnice.
Sa speram ca nu e ceva grav si ca nu se va mai repeta ca pana acum, sa crape forumul in fiecare seara :). Oricum, daca vor mai fi "bube", mai mult ca sigur se vor rezolva ca de fiecare data, nu ramanem noi fara forum.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Vali

Mi-a spus Gupi ca a mutat forumul pe alt server, prin urmare cel putin teoretic nu vor mai fi intreruperi.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gupi

Salutare tuturor

îmi cer scuze pentru întreruperi (și limbajul tehnic)
Problema a durat mai mult deoarece serverul vechi a ajuns în situația în care s-a corupt  sistemul de fișiere.
Factori ce au cauzat întârzierea:
- restaurarea foarte înceată a sistemului de fișiere
- volumul site-ului (atât ca numâr de fișiere, cât și ca spațiu ocupat)

Mulțumesc pentru înțelegere.
Toată stima lui Vali, care se încăpățânează să mențină online -din buzunarul propriu- această comunitate.
Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?

ionitzady

multumim si noi pt gazduire si eforturi .  Cu stima ADY

Vali

Daca ati avut in ultimele zile probleme cu uploadarea atasamentelor, va anunt ca s-a rezolvat azi de catre Gupi (caruia ii multumesc), prin updatarea bazei de date.

pelicanul

Astazi, acum zece minute la ora 08:40, nu am putut sa incarc nici o poza, imi apare mesajul:
"Internal Server Error 500
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at root@localhost to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log."

gupi

test de mesaj - succes
test de upload - ok

Sa fiti iubiti
Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?

pelicanul

pelicanul

gvincentiu

Iata unde am ajuns, fara sa vreau. Florio probabil ca a raspuns la mesaj, dar SMF l-o fi facut topic nou.
Ganduri bune !

Florio

Citat din: gvincentiu din Iunie 26, 2016, 06:36:42 PM
Iata unde am ajuns, fara sa vreau. Florio probabil ca a raspuns la mesaj, dar SMF l-o fi facut topic nou.

Asa e, dadusem un prim raspuns lui Dragos, dar fiindca nu i-am simtit consistenta ca informatie, ulterior l-am sters :) . Opiniile i le pot spune la telefon, ce rost are sa umplu forumul cu postari, daca ele nu aduc ceva nou ? 

gvincentiu

O plăcere să stam de vorbă, indiferent despre ce, stimabile!!!
Ganduri bune !