Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Danillo

Eu sunt membru pe mai multe forumuri folosind tapatak, dar doar aici am probleme....ma depaseste.

Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk

Vali

Salutare, in noaptea si dimineata asta au fost ceva probleme cu serverul, care dupa cum se vede au fost deja rezolvate de Gupi, caruia ii multumesc.

I-am spus lui Gupi si despre Tapatalk, cu mentiunea ca nu e urgent. Asta e, sper sa nu ma fugariti :), dar eu nu stiu si nici nu vreau sa stiu ce e aia Tapatalk :P.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Vali

Atentie ca a fost cazut serverul din cauza ocuparii totale a spatiului fizic disponibil. Asa ca rugamintea e, cel putin o perioada pana rezolva Gupi, sa postam strict daca e necesar.
Asa ca mai bine luam o pauza de la petrecerea cu Olanda si restul de veselii de acolo, urmand sa continuam cand ne da Gupi acceptul ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Vali

Gata, putem sa ne facem iar de cap :). S-a rezolvat de aseara. Multumim lui Gupi.
Daca mai apar probleme, va rugam sa scrieti aici. Va rog sa ne spuneti daca Tapatalk merge ok, fiindca eu nu-l folosesc si deci nu stiu cum sta treaba.

Dbr

Salutare,
Vali, nu stiu unde scriai tu la un moment dat ca pozele cu rezolutie mare incarca forumul. Eu personal editez pozele inainte sa le postez, in rezolutie mica. Dar nu cred ca toti fac acelasi lucru, pentru ca in unele topicuri cand deschid cate o foto se face cat ecranul :o. Nu se poate face ceva sa fie editate automat la postare?

drmarius

Teoretic nu sunt probleme. Eu pozele le urc pe flickr si aici doar adaug un link. Inainte doar aleg dimensiunea pentru afisare sa nu dau peste cap monitoarele cu rezolutie mica.

Vali

Din pacate in SMF nu merge editarea automata a pozelor prea mari uploadate pe forum. Asa ca solutia e micsorarea rezolutiei pozelor "la mana". Eu folosesc pentru asta Photofiltre, o versiune mai veche, mica si rapida, pe care o gasiti aici: https://we.tl/VOpcxkK9r3 .

Chiar mi-a spus Gupi ca principalul motiv pentru care se ajunge la limita spatiului sunt pozele de rezolutie mare. Asa ca rugamintea e sa modificam in Photofiltre  (sau altfel) rezolutia inainte de a uploada pozele care sunt prea mari. In plus, e bine sa evitam imaginile bitmap (bmp), fiind cele mai mari ca dimensiune.

Solutia lui drmarius e cea mai buna, fiindca nu se incarca deloc spatiul forumului (pozele sunt pe alt server - flickr, photobucket etc). Ca sa se vada pe forum, trebuie doar selectat linkul si dat click pe pictograma cu Mona Lisa:

drmarius

Pe flickr genereaza direct linkul cu tot cu cod .

Vali daca vrei fac un tutorial pentru flickr.

Vali

Chiar ar fi bine, facem un topic nou, tot aici, la feedback despre forum: https://forum.capcompas.ro/index.php/board,59.0.html
Multumim anticipat Marius :).

bluewave

hello,
din cate vad merge forumul pe tatapalk folosind android , dar specific , versiunea folosita de mine este cea pro.
"No Whistling on Board"

Vali

In urma vijeliei de ieri, la Galati nu e net, acum scriu cu greu de pe telefon. Asa ca nu pot sa raspund la subiect celor in nevoie, deci putina rabdare pana isi revine treaba.

timberland0910

Citat din: Vali din Ianuarie 25, 2017, 07:08:21 AM
Gata, putem sa ne facem iar de cap :). S-a rezolvat de aseara. Multumim lui Gupi.
Daca mai apar probleme, va rugam sa scrieti aici. Va rog sa ne spuneti daca Tapatalk merge ok, fiindca eu nu-l folosesc si deci nu stiu cum sta treaba.
[/quot

Tapatalk is good 😉

Vali

Azi dimineata a fost o mica problema cu accesul la forum, rezolvata deja de Gupi, caruia ii multumim:).

Haiduc

Sa traiasca baietii si multa sanatate

Vali

Au fost ceva probleme cu baza de date. Scuze pentru pauza :).