Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Vali

M-am intors dupa ce am rezolvat. IBAN-ul este urmatorul:

RO06 RZBR 0000 0600 2429 7815 , titular Antonov Valentin, Galati.

Am optat pentru Raiffeisen, fiindca mai am si alt cont la ei, iar ING-ul mi-a facut niste figuri mai demult, si nu mai vreau sa ma incurc cu ei de atunci. Sper ca nu e problema ca am ales Raiffeisen.

Ne scriem in continuare daca si cum doriti, aici, pe privat etc. Am sa pun situatia in functie de cum evolueaza. O zi buna tuturor :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Zodiac

Pai START  ;D ! Am inceput eu , am trimis 50 de lei !!!

OvidiuDP

mdascalu

Buna dimineata,
Au plecat si de la mine 50 ron.

pelicanul

radasous

When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

byteworks

Vali

Mulțumesc, băieți 🙂. Eu acum sunt in Cluj, am avut o problemă cu o radiere auto, mâine ajung acasă. Am o noapte nedormită (pe tren), și am să vă rog să mă păsuiți puțin cu afișarea situației financiare.

Ne auzim cu bine, și cred că ușor ușor ne vom apropia de target. Eu să știți că am plătit deja pentru ianuarie, deci contribuția mea a intrat. Toate bune.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

siad

Am contribuit si eu.

Zodiac

Ma tot uit si vad 105 ''guests'' ! Daca ar da fiecare cate 10 lei se strang si pentru 2024  ;D !
Dar probabil de aia sunt nelogati  ;D ;D ;D :P...ca nu participa !

;D ;D ;D UPGRADE !
Dupa ce am scris mesajul s-a ajuns in cateva secunde la 18...au fugit marea majoritate ;D ;D ;D !!!

syRebekah

Susţin şi eu!
Singura bancă gratuită în acest moment este, din ce ştiu, Revolut.
fost ghrt.

Dell_ser

Revolutul sa traiasca ... Ataaaaatttt
Mi-am luat si eu'bilet'. In loja, cu frac si joben.

NessyRO

Scuze de întârziere Vali, dar... Prezent!
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

Vali

Salutare tuturor.

Pana acum s-au strans 1200 lei, ceea ce acopera si depaseste costul gazduirii forumului pe anul 2023. Am ajuns la aceasta suma si prin contributia substantiala a unui coleg, caruia ii multumesc in numele tuturor barcagiilor de pe forum :).

Urmeaza sa platesc factura pe februarie (pe ianuarie am platit eu la inceputul anului), dupa care Gupi va emite o factura pentru restul de 10 luni, urmand sa o platim. Ce ramane voi pastra pentru suma aferenta 2024, iar daca se va mai contribui in perioada asta, la fel vor fi alocati pentru anul viitor. Oricum voi posta orice noutate.

Multumesc inca o data tuturor celor care s-au implicat, si sa speram ca anul asta va fi mai reusit din toate punctelle de vedere :).

Zodiac

Nu stiu daca si altii au avut probleme cu accesarea forumului , eu vreo 3 zile am vazut ''cont suspendat'' !
Oricum ar fi , eu ma bucur mult ca si-a revenit  ;D!!!