Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Vali

Salutare tuturor, dupa cum probabil ati observat, am inceput migrarea la pagina principala a website-ului www.capcompas.ro , al carui subdomeniu va fi forumul pe care comunicam de la inceputurile site-ului. Mai e ceva de treaba, insa ce era important s-a facut. Daca sunt probleme, nelamuriri sau sugestii, scrieti-le va rog la acest topic. Toate bune :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

corsarul

Nu stiu !  ::)Intreb si ioo ;D...Daca nu cumva merge si un chat...mai jos in pagina ? Nu ma pricep !

Vali

Salut Ionut, am sa-l contactez pe adminul de la hosting sa-i semnalez cererea, cu toate ca inca mai avem de rezolvat o chestie din urma, ramasa in suspensie. Am sa vin cu un raspuns dupa ce discutam, dar cred ca se poate face, si chiar ar fi nevoie.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

corsarul

Salut Vali ! :D Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda !  ;)

Ciby

Daca se poate, atunci sa fie!
Dar sa nu se mute discutiile interesante la subsol, caci mai suntem si noi cei din spatele frontului care urmarim cu interes subiectele de pe forum, chiar daca postam mai rar.

Levy

As avea si eu o doleanta daca nu e cu suparare. ;DPe mine ma ienerveaza ;D "icoanele" astea mici si verzi pentru atasamente.Nu s-ar putea schimba cu altele mai mari si galbene ca astea par a fi "martiene" :D :D.

Vali

Se rezolva Levy, asteptam zilele astea cateva modificari, printre care si fereastra de chat ceruta de Corsarul.
@radasos: spune-ne te rugam daca ai mai avut probleme cu postarea de poze de pe mobil, fiindca am luat legatura cu web-mesterul si mi s-a spus ca la el functioneaza bine. Ma gandesc ca motivul la tine sa nu fie tipul de atasament. Daca poti, mai fa o incercare, sau trimite-mi te rog tipul de atasament, sa-l trecem in lista.

radasous

Salut Vali,
Nu pot atasa nimic, butonul de atasare este gri, nu face nimic. Problema cred ca este legata de browser si de sistemul de operare, adica Safari si ios.
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

byteworks

Test atasare imagine din Safari.
PS Merge.

radasous

Ai folosit safari de pe iphone? La mine, butonul choose file este inactiv, cel de inlaturat atasamentul merge.
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

byteworks

Aaa ... nu, de pe MBP, scuze.

byteworks

M-am uitat pe un iPAD, asa-i nu se poate atasa, probabil ca nu e implementata optiunea in browser, iOS avand un sistem de fisiere atat de protejat, incuiat etc.

PS: cam asta e, uite de exemplu aici si aici.

Vali

Avem o mica problema tehnica vizavi de atasarea pozelor, o rezolvam sper cat mai repede.

gupi

test upload
Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?

gupi

ATENTIE:

in decursul zilei de azi, 10 iunie vom efectua lucrari de mentenanta.
E posibil ca forumul sa functioneze defectuos.

Multumim pentru intelegere.
Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?