Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

diles

si la mine e la fel si e nasol asa,accesez forumul de pe pc.

Sam

Si la mine se intampla la fel cu pozele. Nici cu Tapatalk nu s-a schimbat nimic.

Florio

Citat din: Vali din Aprilie 12, 2020, 10:07:54 AM
Salut, nu stiu cum e treaba cu Tapatalk acum, fiindca nu folosesc, daca la fel nu functioneaza, dati-mi va rog un semn.

Pe mine altceva ma nemultumeste: inainte imaginile atasate se deschideau intr-un pop-up, acum se deschid direct in pagina, si e foarte neplacut sa stai sa scrolezi pe orizontala, plus ca nu poti sa vezi poza in ansamblu. Daca si la voi e asa, spuneti-mi va rog, ca sa-l anuntam pe Gupi.

Cu imaginile eu am sesizat o parte bună: se scalează odată cu pagina, nu mai trebuie să le micșorezi (vorbesc de imaginile-link, postate pe Google photos, Flickr, etc...)

Mihai-Andrei Manea

Va salut stimati colegi, revin cu update-uri.
Reusesc cu greu sa urmaresc postarile pe Tapatalk, dar ca vizitator...nu vad poze...nu pot scrie.
Nu am reusit sub nici o forma sa ma loghez pe forum ca utilizator/membru utilizand Tapatalk ( da diferite erori de script ).
Va multumesc!

Vali

Salutare tuturor.
Imi spun cei de la rotld ca maine expira domeniul capcompas.ro. Eu am facut plata, sper sa se deconteze in timp util si sa se faca prelungirea domeniului.
Daca dupa 12 noaptea nu va merge forumul, e din cauza ca nu s-a facut decontarea. Se va rezolva in momentul in care ajung banii la ei.
Deci daca maine nu merge forumul, sa stiti ca-si va reveni in momentul cand  ajung banii la rotld.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

pete

banuiesc ca intreruperea de dimineata a fost doar un warn

Vali

Nu, ieri dimineata a lucrat Gupi la server, l-am rugat eu sa modifice o chestie. Iar cand se trimit notificari despre probleme tehnice, financiare etc, acestea se trimit pe mail, nu se intrerupe forumul in scop de atentionare.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Vali

Salutare tuturor si scuze ca in ultima vreme am intrat mai rar pe forum, si am vazut ca s-au strecurat "bube" :). Nu-i nimic, noi sa fim sanatosi. Va trebui sa stau la panda, fiindca nu pot sa banez colegii care sunt useri reali si se posteaza bube in numele lor. Am sa-i contactez sa-si schimbe parolele, sa speram ca va fi bine.

Mai vin la voi cu o chestiune, desi ma simt cam stingher sa aduc problema. Stiti ca acum 2 ani am facut cheta si am platit hostingul la forum. Din banii stransi atunci s-a platit hostingul si pe 2021, si pe 2022, fiindca s-au strans mai multi decat ne asteptam.

Acum am venit sa va intreb daca credeti ca are rost sa mai facem o cheta, pentru 2023. Cand va intreb acest lucru, sincer ma simt oarecum cu musca pe caciula, fiindca in ultima vreme am fost cam absent pe forum :). Asta deoarece am preferat sa lucrez la barci si sa ma dau cu barca, mai ales ca problemele discutate s-au tot repetat de-a lungul timpului si obosisem sa raspund continuu la aceleasi intrebari.

Costul este de 94 lei/luna, deci ar trebui sa strangem pentru 12 luni ale lui 2023. Deci daca credeti ca are rost sa contribuim din nou, dati-mi va rog un semn si punem iar treaba pe roate cu contul, plata etc. Va salut :).

byteworks

Scrie aici contul, e normal sa punem umarul la intretinerea copaii virtuale.
Eu intru des, voi da "UP" pana anunti ca s-a strans suma.

siad

Voi cotiza si eu.
Chiar daca subiectele noi aparute, cat si timpul/raspunsurile alocate acestora a scazut, eu in continuare mai navighez forumul si mai studiez subiecte mai vechi.
Asteptam contul.

marian giurea

Vali

Multumesc de feedback, ma bucur ca inca lumea e interesata :). Sa stiti ca am inchis cardul pe care-l aveam acum 2 ani (nu-l mai foloseam), deci trebuie sa deschid alt cont. Asta cred ca o voi face maine, deci atunci voi pune si IBAN-ul.

@siad: cred ca in prezent lumea de pe forum are mare parte din probleme rezolvate, si oricum multi tinem legatura direct intre noi telefonic sau pe uazap. Asta nu inseamna ca forumul nu are rostul lui, dimpotriva, si eu ma uit deseori pe subiecte vechi, si ma surprinde ce idei creative aveam in trecut :D. In prezent am multa treaba, dar revin eu cu creativitatea inapoi ;).

Zodiac

crysty

mdascalu

Buna dimineata,
Asteptam IBAN.