Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

stefand600

Stefan D

siad

Da, si eu ma avut un mesaj ciudat cand voiam sa accesez forumul , ca si cand domeniul acestuia era inexistent.

Chiar daca discutiile in domeniu nu mai sunt ca acum cativa ani, forumul detine informatii pretioase care nu ar trebui sa se piarda.
Oricand este nevoie, pentru a nu se pierde aceste informatii, eu voi contribui cu drag.

Sa auzim de bine!

Vali

Salutare la barcagii.

Noul design al forumului a fost inclus de Gupi, din cauza ca vechiul soft SMF nu mai era suportat. Sincer, nu-mi place aceasta noua geometrie, e mai greu de gasit ultimele discutii, desi acestea sunt afisate in josul paginii. Daca ar fi dupa mine, as reveni la designul vechi, dar Gupi mi-a spus ca in viitor se vor mai adauga functiuni la aceasta noua geometrie.

Zilele astea forumul nu a mers fiindca am avut eu o nelamurire despre factura de hosting. I-am solicitat lui Gupi un pachet mai ieftin de hosting, avand in vedere activitatea mai domoala de pe forum, si pana am primit noul tarif trecuse vechea scadenta, iar serverul s-a blocat pentru neplata. Am facut plata la zi si s-a rezolvat, scuze de problema.

Daca credeti ca mai are rost sa facem o cheta pentru hosting, scrieti aici, daca nu, am sa platesc eu in continuare. Oricum, in ultima vreme am fost mai mult absent, fiindca nu-mi place sa scriu daca nu am starea necesara. Nu uitati ca de obicei scriu cand e cu adevarat ceva important, iar in ultima vreme la mine au fost doar chestii profesionale obisnuite, nu am avut vreun subiect mai "bengos" de asternut aici.

Sper ca sunteti bine majoritatea, eu de exemplu m-am tot luptat cu marunte probleme de sanatate, gripa dupa gripa, articulatii scrantite etc (bine ca nu m-am scrantit la cap  ;D) . Mi-e dor si mie de vremuri mai bune, m-am saturat de frig, razboaie la stiri, politica infecta etc, abia astept sa se mai moaie afara sa plec cu barca, sau sa ne gasim la vreo serbare.

Multe salutari si sa ne auzim cu bine  8) .
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Zodiac

Si eu preferam vechiul format ! In special la rubrica ''ultimele postari'' ! Merge si asa !
Ce e enervant pentru mine , e aia cu toti activeaza ca si ''conectati'' cand stai singur si iti arde buza dupa un raspuns . E o senzatie ciudata ca toti ar fi prezenti dar nu raspunde nimeni  ;D  !
Cu siguranta sustin cheta , sunt consecvent ! Cat e ''halatul'' total in varianta mai ''domoala'' ?
Ramane contul vechi ?

Vali

@Zodiac: Am vazut ca ai tot scris in ultima vreme, si cred ca aveam destule sa-ti raspund, dar dupa cum spuneam nu scriu daca nu am starea corespunzatoare. Ar trebui sa scriu si o scurta explicatie despre (prea) rarele mele interventii pe forum.

Incepand din 2011, de cand am infiintat forumul, am fost implicat total in discutii si evenimente live. Dar am ajuns intr-o situatie cand nu mai aveam somn noaptea din cauza telefoanelor si mesajelor permanente, eram mama ranitilor. A fost nevoie sa dau block catorva certati cu bunul simt, ca sa pot avea si eu un pic de liniste.

Iar din momentul cand am incetat sa postez si m-am concentrat strict pe partea profesionala, am gasit in sfarsit timp si liniste sa-mi vad de ale mele. Mi-am dat seama cat m-a secatuit activitatea pe forum (si nu numai), si am lasat-o mai moale. Asa ca am sa scriu cand simt ca e neaparat necesar.

Despre cheta, hai sa vedem daca mai sunt baieti interesati, si apoi voi pune detaliile.
Despre cei logati care nu participa, intr-un fel e bine ca in geometria actuala nu-i mai vedem :D. Nu-mi place deloc tema asta tip facebook a forumului, cred ca am sa intreb pe Gupi daca nu putem sa ne intoarcem la original. Oricum, astea le mai discutam, asteptam sa vedem ce mai spun si colegii.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Zodiac

@Vali , am numarul tau de telefon pe undeva si nu te-am sunat niciodata !Am trecut de multe ori prin Galati si Braila de cand am multe numere de telefon ale celor din zona si nu am deranjat niciodata pe nimeni . A nu se considera vreun minim de repros , doar prezint situatia . Parerea mea e ca nu trebuie sa deranjam nici un membru al forumului fara o motivatie cu adevarat serioasa . Iar deranjul ar fi de minim win-win , nu de abuzat de bunul simt al unui om .
Fiecare raspunde cand vrea , cand are timp si cand stie . Desi pare ca ma razgandesc des , discutiile mele sunt cam aceleasi , despre RIB si barca de aluminiu . RIB am , acum ma tot mananca si barca de aluminiu .
Despre cheta , nu mai sunt interesat despre parerea altora , eu bag la 5 secunde 100 de lei in contul pe care il dai pe public sau PM ! Indiferent daca primesc raspunsuri la intrebarile mele sau NU ! Sunt prezent pe toate cele 3 forumuri dar eu scriu doar aici , e forumul meu de suflet pe domeniul barcilor !
Iti doresc multa sanatate si liniste tie si familiei tale , meriti asta !

Vali

Eu sper ca nu te-am facut sa te simti cu musca pe caciula  ;D . Suntem un nucleu de calitate, si iti multumesc pentru contributii si pentru ca faci parte din acest nucleu. O sa povestim de cheta fara probleme. Seara buna :).

Zodiac

Citat din: Vali din Februarie 19, 2024, 10:44:09 PMEu sper ca nu te-am facut sa te simti cu musca pe caciula  ;D .
In nici un caz  ;D ! Nu mi se pare ok sa suporti tu toate costurile , pentru ceva util pentru cei peste 2500 de membri ai forumului . Astept contul , pe cel vechi il am !
Interesanta e faza ca cei care ofera si informatii , contribuie si financiar !

Noi sa fim sanatosi !

pelicanul

Așteptăm informațiile despre cont.  8)

simba_the_sailor

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
 Edmund Burke

Zodiac

EXACT  ;D !

Si eu voiam sa intreb daca se sta la rand , se respecta coada , se dau bonuri de ordine ?
Ce facem cu aia care se baga in fata  :P ?

syRebekah

fost ghrt.

radasous

When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

siad

mdascalu

Neata'
Chiar daca nu m-am mai logat de mult, nici eu nu ma dau in laturi, asteptam contul.