Bea Trice si Darth Sidious ...

Creat de modi, Iunie 01, 2013, 06:36:37 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

modi

Barcuta cu care am facut "istorie" sufera de dorul apei . Este o frumoasa bruneta gonflabila din neamu' lu' Baracuda , are 2,70 inaltime , podina din aluminiu sub care se infoaie mandra chila gonflabila .
Perechea ei de suflet a fost mandrul Darth Sidious din familia Mercury si venise-n "casnicie" cu 6 cai frumosi de numa' .

Cu cei doi sub mine am rascolit Dunarea si delta vreo trei sezoane . Atat de bine se impacau cei doi , atat de frumos le era impreuna , incat au facut din mine ca probabil niciodata sa nu aspir la o alta clasa de ambarcatiuni .

Proba de foc au trecut-o in 2011 cand m-au dus din Nufaru in Mila 23 in ..... 65 de minute ( !!! ) . Iar calutii lui Sidious n-au halit la drumul asta decat .... 4,5 litri de benzina . Ca sa prezint "ecuatia completa" enumar si ce-aveau de dus catre mirificul satuc pescaresc din inima deltei :

- pe mine , fireste ,  :D cu saijde kile ale mele ,
- un bidon de 10 l de benzina de rezerva ,
- o geanta cu bagaje + mulinete , accesorii , etc , care insumau vreo 15 kile ,
- o husa cu lansete de vreo 5 kile .

Una peste alta ..... fo suta de kile . Ua dafuq ?  :o Nu-mi puteam imagina ca combo-ul meu sa atinga performanta asta .

In delta si-au aratat superioritatea strecurandu-ma pe canale absolut inabordabile de catre ambarcatiuni mai mari de unde ma-ntorceam cu stiuci capitale ....

Intoarcerea din Mila , adaugand la tot bagajul prezentat mai sus inca 10 kg de peste , am facut-o in 75 - 80 minute ......

............................................................

Fatidicul loveste in vara trecuta cand m-am accidentat destul de urat la mana stanga . Dupa o jumatate de vara petrecuta din operatie in operatie raman totusi cu sechele nasoale . Printre altele insa descopar trist ca nu-l mai pot "struni" pe Sidious , nu-i mai pot tine "haturile" . Pe Bea Trice n-o mai pot urca sau cobora de pe masina , n-o mai pot face sa paseasca elegant pe calcaie pana la buza apei .....  :'(

Imi pare rau de faptul ca le stric "mariajul" celor doi si-l instrainez pe Darth Sidious . Bea Trice ramane totusi pentru scurte iesiri ''domestice" pe lacurile din jurul capitalei .

modi

Si intrucat spuneam mai sus ca nu aspir la alta clasa de ambarcatiuni ma orientez urgent catre un alt combo , mai mare putin , cu comanda pe volan , cu peridoc . Lasarile la apa , iesirile , cat si orice alte manevre vor trebui simplificate .
Evident asta presupune si carligul pe care nu-l am montat la masina .

Concret : in vara asta plec dupa ele .....   :D :D :D

Imi dati un sfat la ce vedeti aici ?

AdrianZUZ

Ai reusit sa achizitionezi ceva?
Sunt curios de un schimb de impresii, avand cam aceeasi combinatie cu ce cauti tu.

Pupezica

Din cate stiam eu, echea se poate adapta si pentru mana dreapta...
Apa sub chila si vant din pupa !!!