Protectie bordaj

Creat de tiganusmc, Iulie 30, 2013, 02:24:09 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tiganusmc

Salutare domnilor ,

In urma caldurii excesive , cred eu , mi s-a rupt protectia de cauciuc/pvc de pe bordaj ,in 3 locuri ... zici ca a fost taiata cu cutitul .
Am tot incercat sa gasesc un model asemanator ,pe site-urile pe care le stiu eu insa fara succes . Ma puteti ajuta , va rog ?

Multumesc ,
Marius .
Fishing cheaper than therapy

Vali

Din ce-mi amintesc, ai un Black Sea. Incearca sa iei legatura cu ei, poate iti dau ei sursa de unde sa-ti iei braul de cauciuc. Mai poti incerca la Marinescu Trading din Tulcea, e un magazin de accesorii de unde se aprovizioneaza cei de acolo. Bineinteles ca poti apela si la cunostintele noastre de incredere, Pro Nautica sau Yacht TNG.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

tiganusmc

Salut Vali ,

Multumesc pentru sfaturi .

Catalin

Am vazut protectie la Nautica-Shop.ro...utima oara cand am ajuns in magazinasul lor aveau un val de bordaj...dar parca era alb...dar mai bine suni tu sa o intrebi pe Lacramioara.

micro m660

Salut, la toata lumea. Vali are dreptate ca se poate gasi la Marinescu Trading din Tulcea si costa 37 ron metrul cu tot cu suport de aluminiu

tiganusmc

Salut ,
Gata , am vb cu producatorul si-mi livreaza astazi braul de cauciuc .

VA multumesc pentru ajutor .

Marius