Un fel de motor...

Creat de corsarul, Decembrie 11, 2013, 05:17:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

felicimond

Arata super lucrarea! Felicitari! Inteleg ca e lucrata pe matrita cu gelcoat; gresesc? Era interesant de vazut si matrita cum arata. Spor in continuare la treaba, ca din iunie mai e putin.

corsarul

Multumesc !  ;)
Matritele apar in pozele pe care le-am postat....
Reperele de culoare neagra, sunt matritele !  ;)

Moshu

Frumoasa forma (deh, imi plac de mor lotcile, canoele sau orice alte barci derivate din ele ;) ) si, din ce am vazut in poze, excelent lucrata. Felicitari, s-o termini cat mai repede, sa te bucuri de ea cat mai mult si sa te poarte lin pe ape!
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

corsarul

Multumesc "moshu" !

_Alex_

Citat din: corsarul din Martie 04, 2014, 12:58:43 PM
@ mustatza : Da ! Pare cam mare....acum, nu stiu cat de bine indica tahometrul  ::) ,pentru ca si maximul de rotatie pare cam mare...deci: cred ca datele sunt eronate !  :-\

Daca se poate schimba bateria ?? -sper ca da !...altfel am dat banii aiurea   :'(

@ ionitzady: daca motorul merge rotund si nu balbaie ...lasa-l asa ! ;)

salut, apropo de turatie motorul asta din constructie are un regulator de turatie centrifugal
trebuie eliminat altfel va merge numai cu 1500 de ture

corsarul

Salut Alex !
Nu este cazul la aceste motoare !
Nu are absolut nimic...este adevarat ca unele motoare OHV, au asa ceva, dar nu este cazul acestora.
...
Apropos...stie cineva unde as putea gasi, un ambreiaj centrifugal, ca sa-l pot pune pe axul acestor motoare ?
Nu-l voi folosi la mud....dar am o "trasnaie" in cap...vreau sa pun pe o bicicleta un motor de 6.5 HP, si i-mi trebuie asa ceva...
Nu sunt la prima tentativa...la bicicleta din foto,am folosit un kit cu un motor de 2.2 hp, dar de data aceasta, vreau forta si viteza  ;D
Multumesc pentru eventualele raspunsuri ! ;)

Ciby

La drujbe gasesti, dar este mai mult de munca.
Daca vrei ieftine, gasesti prin bazaruri, daca vrei scumpe, gandeste-te la magazinele cu piese de schimb pentru marci consacrate.

corsarul

Citat din: Ciby din Iunie 20, 2014, 01:57:45 PM
La drujbe gasesti,...
Merci Ciby!...la drujbe sunt cam mici,pentru ceea ce vreau eu. Diametrul gaurii pentru ax, ar trebuii sa fie de 20 mm...
Am vazut pe net...p'afara, dar cred ca ma costa transportul cat nu face..

pelicanul

Stiu ca ambreiajele centrifugale se folosesc si la scutere si la unele modele de carturi. Nu stiu daca se gasesc ca piese de schimb pentru scutere.

corsarul

Este adevarat "pelicanul"...
Cred ca intr-acolo o sa-mi indrept atentia  !
Multumesc !  ;)

Rumpi

La noi la piata de vechituri (Obor) vin unii cu tot felul de piese pentru scutere (din dezmembrari, au zeci de scutere dezmembrate, cutii intregi cu o singura categorie de piesa, de ex. carburatoare, cilindrii, transmisii, ambreiaje, roti dintate, etc.). Sigur au si asa ceva, mergi la piata ca probabil si la voi e la fel (nu stiu de unde esti).

corsarul

Merci "Rumpi" !
Am fost la oborul nostru din Ploiesti, dar....nimic !  :(

Ciby

Poate te ajuta cu ceva:
http://www.magazinul-de-piese.com/162-ambreiaje

Ia legatura cu tipul de aici
http://trepadushu.wordpress.com/dezmembrez-atv-linhai-300-vand-piese-sh/

Daca dai o cautare cu Google dupa "ambreiaj centrifugal" iti intoarce o multime de optiuni.

corsarul

Merci Ciby !  ;)
O sa incerc si la "adresele" sugerate de tine !

corsarul

Am continuat la barca....
Pe marginea copastiei, am venit cu placi de OSB, care deasemenea vor fi imbracate in fibra, odata cu aplicarea ultimului strat...