Matrita din otel pt.turnat fibra

Creat de dany, Decembrie 17, 2013, 07:00:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

teo pes

Citat din: corsarul din Martie 08, 2014, 04:53:57 AM
Citat din: teo pes din Martie 07, 2014, 08:20:38 PM

sa nu inducem in eroare!
o matrita serioasa se toarna dupa un l,, model"  , modelul nu inseamna barca si de obicei nu pluteste nici mort !
aceste randuri sunt sigure si nu inspirate , din devize tehnice si hale de productie
postul este deschis pentru o fabricatie mai ,,homemade" nu are rost sa intram in detalii de fabricatie industrIALA !

Nu induc pe nimeni in eroare  :-\
Ti se pare ca matrita asta(poza), este vre-o "coaja" facuta alandala ?
Si culmea...facuta dupa o barca.... care si pluteste, si care in cazul acesta a devenit MODEL
Apropos...tot "homemade"  ;)

PS: aceste randuri, sunt inspirate din fapte si intamplari reale, din vara trecuta....intamplate mie si unui amic

unde sunt !? ,,vorbesc despre o matrita serioasa ...adica de mai multe ..pentru chila, copastie, banchete,capace etc. ...cu parti mobile care se separa datorita inclinatiilor negative , cand este cazul."
te cam contrazici singur , daca vrei sa arati ca ai lucrat ceva mai ingrijit ,trebuie sa o faci simplu fara sa ne incontram !tot o ,,forma de turnare" in curte masurata la ruleta e si ala
matrita metalica la care m am referit arata asa
Viata i grea !!  Dar trece !!

corsarul

Citat din: teo pes din Martie 08, 2014, 05:56:46 PM

unde sunt !? ,,vorbesc despre o matrita serioasa ...adica de mai multe ..pentru chila, copastie, banchete,capace etc. ...cu parti mobile care se separa datorita inclinatiilor negative , cand este cazul."
te cam contrazici singur , daca vrei sa arati ca ai lucrat ceva mai ingrijit ,trebuie sa o faci simplu fara sa ne incontram !tot o ,,forma de turnare" in curte masurata la ruleta e si ala
matrita metalica la care m am referit arata asa

Fie cum zici tu !...ca in pozele tale sunt matrite metalice  ???
Nu vreau sa arat si sa dovedesc nimic....si nici nu ma contrez cu nimeni !
Toata discutia a plecat de la : "daca cineva ar fi disponibil sa-si puna la bataie propriai barca, sa se lucreze o matrita din fibra dupa aceasta....si sa NU aiba emotii "

Uite si matrita copastiei...ma rog...o parte !

corsarul

corsarul

More...