Barca open

Creat de kimi, Decembrie 30, 2013, 02:05:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

kimi

Dap , motorul ala costa 5000 euro nou , fabricatie 2011 l-ai scos destul de ieftin la banii aia ! Cam jumatate din pret .
Un Suzuki de 20 ( se pare ca asta e cea mai ieftina marca la noi ) e 2500 euro nou , as fi multumuit sa gasesc unul din 2011 la 1200 euro . :)

kimi

Am pus ochii pe astahttp://www.probarca.ro/anunt/61408/104/1/104/Vand-motor-honda-25-cai-4--t-cizma-scurta-42-an-2008-.htm , dar nu ma grabesc , mai studiez un pic piata ( am un prieten in UK , preturi bune , dar din pacate cam toate cu cizma lunga ) .
Cum vi se pare Honda din anunt ?

Fritz

Gasesti de 20 cu anul de fabricatie mai recent.  Cel de 25 trebuie inmatriculat.
La 1500 era un mercury de 20 cu comenzi la distanta si electromotor ..cizma scurta ..din 2013.
Mai cauta.

uite unul...
http://www.probarca.ro/anunt/61232/104/1/104/Vand-motor-honda-2013-20-CP-.htm

kimi

Tot caut motor , dar nu gasesc sub nici o forma ccea ce vreau eu . Majoritatea motoarelor de pe piata care mi s-au parut OK au cizma lunga ( medie ) .
Ce ma sfatuiti , sa ma apuc de modificat oglinda ?
Exista vreo solutie simpla , eficienta estetica si rezistenta ?

Fritz

Un 15 cai/4t cizma scurta ...foarte bun...curat si nefolosit ...are la vanzare @Mihai...
http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1512.msg25855/topicseen.html#new

Vali

Salut Kimi, bineinteles ca solutii sunt, dar important e sa se lucreze corect. Am avut in timp experiente urate cu refacut oglinzi modificate de firme "renumite", cea mai naspa oglinda pe care am refacut-o fiind a Pupezicii. Daca te hotarasti sa ataci oglinda, povestim pe forum tot ce trebuie.

Pe de alta parte, vizavi de piata motoarelor, semnalele sunt ca va fi un an foarte sarac. Daca acum iarna piata e asa de slaba, cand da caldura foamea de motoare va fi si mai mare. Asa ca daca ai ocazia, prinde unul cu cizma medie, mai ales ca e mai usor de vandut cand nu-ti mai trebuie. Oglinda se face ea, important e sa ai motor bun, sa nu cauti fara sanse cand da caldura.

Later Edit: motorul lui Mihai, despre care spune Fritz, este intr-o stare foarte buna. Pozele sunt facute atunci cand a fost cumparat de Mihai, si i-am facut impreuna probe (era pus la casti pe una din barcile mele). Daca s-ar potrivi la putere, poate nu mai ai nevoie sa modifici oglinda.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Vali

Nu mai stiu cate kg are barca ta, dar noi am glisat cu 30 si ceva de km/h, cu 10 cai pe o barca de-a mea de 4,30, avand incarcatura de 92 de kile eu si 70 de kile colegul.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

kimi

Barca e sub 200 kg , cand am cumparat-o i-am pus un Johnson 2T de 15 cai , 2005 , n-am probat-o prea mult din cauza ca aveam lipsa un dop , dar stiu ca mi s-a parut ca merge apupat cu 2 persoane in ea .
Ar trebui sa imprumut un 15 cai de pe undeva din zona si sa fac un test mai amplu .

Vali

In cazul asta mai bine mergi pe 20 de cai si cizma lunga, modificand oglinda. E mai buna o putere mai mare, macar nu chinui motorul la turatii mari.

kimi

Ceva sfaturi despre modificarea oglinzii ?
Multumesc in avans .

Vali

Bineinteles, dar trebuie sa parcurgem intai topicul, sa ne lamurim despre detaliile oglinzii. Poate va fi nevoie si de ceva poze suplimentare.

kimi

Pun ceva poze suplimentare Vali ?
Am gasit un Suzuki de 50 aproape de mine si tare imi face cu ochiul .
Mai ca m-as arunca sa il iau , apelez eu la prieteni pt. un credit .

mariusbig

Salut domnilor. Meserias particular specializat ( lucreaza si acasa mai ieftin) in inox Piatra Neamt. : Dl. Mac : 0746591057. Respect.