Husa stationare

Creat de kimi, Ianuarie 20, 2014, 07:03:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Banuiam ca nu stii sa cosi!!!Modelul masinii ma interesa.Este la mine in bacau o firma ce vinde masini de cusut de f.multe tipuri la mana a doua...de la fabrici inchise,lichidate....Ma gandeam sa trag o fuga sa vad si eu o masina ,dar nu stiu cam ce model sa caut

Zodiac

Pai e simplu , in primul rand sa functioneze  ;D ! In al doilea rand sa fie dedicata pentru materiale groase sau chiar piele , banuiesc ca nu vrei sa te apuci de broderii  ;D ;D ;D !
Daca mai e si Singer , Brother sau Janome...e maxim !
Cauta una cu cat mai putine operatiuni , cat mai simpla , de genul 10 operatiuni . E mai tanc , se strica mai greu , e mai ieftina si e mai usor de folosit .

dany

dany

Adrian,esti multumit de materialul asta Docril de la Eurotenda?Nu e ''batoasa''prelata pe anotimpul rece?Se poate rula sau impacheta usor fara a produce cute ce deterioreaza materialul?Multumesc.

AdrianZUZ

Citat din: dany din Decembrie 05, 2021, 07:27:35 AM
Adrian,esti multumit de materialul asta Docril de la Eurotenda?Nu e ''batoasa''prelata pe anotimpul rece?Se poate rula sau impacheta usor fara a produce cute ce deterioreaza materialul?Multumesc.

Multumit deplin. Atat pe barca cat si pe masina (soft top) rezista eroic. Se impacheteaza foarte bine, chiar daca nu este asa de moale ca o "cordura".
In sezonul f rece nu am tras de prelate. Pe mine ma doare mai mult UV, vant, sare ... acolo sta f bine.

tox

Citat din: Zodiac din Decembrie 04, 2021, 06:14:03 PM
Salut Dany ! Am zis ca nu am ce prezenta , am facut comanda de 1 saptamana dar dureaza ca vine din Italia . Modelul e Singer 4432 Heavy Duty pentru materiale groase .
La ata inca nu m-am gandit dar intentionez sa folosesc fir de pescuit textil , cu care cos de vreo 4-5 ani cam tot de am de facut si nu m-a dezamagit niciodata Berkley Whiplash...mai gros sau mai subtire .
Deci totul e in stare de plan , nici nu stiu inca sa folosesc o masina de cusut  ;D .

Salutare!

Am avut Singer Heavy Duty si nu duce Docril in 4, este f sensibila si nu se compara cu o industriala second. Am vandut-o de noua. Recomand o masina industriala second cu o singura operatie ( cusatura liniara) si motor pas cu pas!

dany

Multumesc Adrian de raspuns!
Tox,multumesc de sfat!

Zodiac

Citat din: tox din Decembrie 06, 2021, 04:24:10 PM
Salutare!

Am avut Singer Heavy Duty si nu duce Docril in 4, este f sensibila si nu se compara cu o industriala second. Am vandut-o de noua. Recomand o masina industriala second cu o singura operatie ( cusatura liniara) si motor pas cu pas!
Multumesc pentru raspuns ! Din pacate e luata si platita , asa ca ma voi reorienta catre alt material .

lipan

Salut!
Nu am mai scris de mult pe aici.
Orice maşină de tip vechi care nu conţine plastic este mult mai bună decât orice maşină din acestea "albe" care au mult plastic şi aproape deloc fier.
Sfatul meu:
Ia o maşină industrială de grosime (heavy), cu triplu transport (https://www.youtube.com/watch?v=xIgpz1oQlpk&t=138s), adică nu vei avea probleme cu transportul materialului (tipul de material) şi, dacă îţi permiţi, cu servo motor (pas cu pas), pentru a controla foarte bine coaserea.

Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

Zodiac

Am zis , deja e tarziu , ar trebui sa ajunga si a fost platita ! Eu am vazut incepand de la minutul 14,50 ca...ar merge...ceva :
https://www.youtube.com/watch?v=qP62AWoPUKE
Sa vedem ce o iesi ! Nu merge , o sa fie prima barca cu husa de blugi/denim ;D !
Dar multumesc inca o data pentru informatii !

Dell_ser

Acum ca sa pun si eu putin la suparare. Ai nevoie de o masina cu brat lung sa poti trece o cantitate mare de material pe sub brat fara sa te streseze.

Zodiac

Deci pana la urma , ce model si de unde as putea cumpara acea masina pe care o recomandati ?
Am primit mesaj de la Emag , ca s-a anulat comanda si ca voi primi banii inapoi , acum sa vedem si cand , ca orice tranzactie dureaza mai putin de 2 zile...si au trecut deja .
As prefera una noua , dar sa nu coste mai mult decat barca ;D , nu vreau sa deschid firma de prelate ;D !

Dell_ser

Eu asta folosesc si merge ca unsa.

Dell_ser

Am cumparat masina din Pitesti de la cineva care se ocupa cu masin sh de la o fabrica. Are numarul de telefon trecut pe masina. Nu mai stiu cum  se numeste persoana. Pentru mine s-a potrivit perfect un sh si pana acum am facut doua interioare de masini, doua canapele si barca. La masini m-am straduit mai tare pentru ca erau cusaturi stranse si materiale groase. Fara marja de eroare prea mare. Prelata la barca a fost ultima si a fost o lucrare lejera.
Daca asi schimba ceva  ... motor pas cu pas (permite un control mai bun la pedala) si angrenarea materialului cu talpa in 2 pasi (triplu transport). Acum folosesc talpa de teflon la piele sau vinil si merge perfect. In rest totul este ok.

stefand600

Eu mi-am facut o husa de stationare si transport la un atelier care face prelate de camion. M-a costat 130 de euro, este facuta din poliplan de 650 gr/mp si este ok.
Stefan D