Husa stationare

Creat de kimi, Ianuarie 20, 2014, 07:03:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

kimi

Zilele trecute in timp ce ma gandeam la cele necesare pt. sezonul asta , imi dau seama ca am uitat ceva important , dat fiind ca barcuta mea o sa stea legata de un ponton cca. 5 luni , PRELATA !
Caut pe net , trimit mail , era sa fac stop cardio cand primesc oferta :
'' Pentru confectionarea acestor modele de huse  este nevoie de prezenta ambarcatiuni la atelier.
Material cordura 500ron
Material valmex 1100ron
Material surlast 1300ron
Material acrilic 1550ron
Material sunbrella 2100ron ''
2100 lei ? serios ? Cred ca e aproape de pretul de achizitie al barcii . :))
Am gasit la un magazin online , o prelata dintr-un  material care se numeste ' waterproof polyester 300D with PA cover ' , care costa 50 euro .
Ma gandesc sa iau una si sa o modific dupa barcuta mea .
Aveti idee ce material e asta , oare rezista 2-3 sezoane macar ?

Vali

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

byteworks

Daca te referi la asa ceva, nici gand, astea sunt pentru acoperire ocazionala, nu tin bine nici la apa nici la uzura.

kimi

byteworks

Aceea este, si in plus, nu merge deloc la transport, se sfasie in 2-3-400 km. Pentru cateva zile de lasat intr-o parcare sau o saptamana pe un lac, e foarte buna. 

Vali

Eu as lua Sunbrella de la Yacht TNG de exemplu, si mi-as face singur prelata. E un material recunoscut peste tot pentru calitatile sale, si nici nu-i extraordinar de scump - in jur de 80 ron / metru liniar, lat de vreo 1,60. In plus, se gaseste intr-o gama larga de culori.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Capitanul Nemo

Sunbrella e cel mai bun. Intrebarea mea este daca vand si cantitati mici.
http://www.barcasirius.blogspot.com
"Not all the wanderers are lost" J.R.R. Tolkien

Vali

kimi

Faza cea mai naspa e ca pt. o husa de stationare sigur trebuie o latime mai mare de 1.5-1.6 m , deci nu e mare afacere Sunbrella ( gasisem si eu la Egis Nautica ) .
Astept o oferta pt. cea ma mica cantitate de Valmex de la mehler-texnologies.ro ( cred ca o sa ma dezumflu repede ) , pretul e bun ,  6,89 euro + tva / mp .
Am o oferta de la un tip foarte OK , parca de la Polytex ,  in jur de 5 euro / mp , latime de 3m , greutate undeva la 0.6 kg/mp . Tipul m-a contactat imediat si chiar a spus ca imi trimite o mostra pe curier .

bradutzu

te rog sa ne tii la curent cu ce variante de material mai ai pentru ca si eu sunt in cautare de o solutie pentru prelata de stationare si de mars
Sa auzim numai de bine!

tiganusmc

Citat din: kimi din Ianuarie 21, 2014, 06:51:02 PM
Faza cea mai naspa e ca pt. o husa de stationare sigur trebuie o latime mai mare de 1.5-1.6 m , deci nu e mare afacere Sunbrella ( gasisem si eu la Egis Nautica ) .
Astept o oferta pt. cea ma mica cantitate de Valmex de la mehler-texnologies.ro ( cred ca o sa ma dezumflu repede ) , pretul e bun ,  6,89 euro + tva / mp .
Am o oferta de la un tip foarte OK , parca de la Polytex ,  in jur de 5 euro / mp , latime de 3m , greutate undeva la 0.6 kg/mp . Tipul m-a contactat imediat si chiar a spus ca imi trimite o mostra pe curier .

Salut ,

si eu sunt in cautarea unui  material pt o husa de stationare .La fel , te rog sa ne tii la curent sau poate facem mai multi o comanda si ne lasa la pret .
Multumesc
Fishing cheaper than therapy

Pupezica

Si eu am aceeasi problema, din pacate !!!  >:( >:( >:( Daca vreti sa va distrati, va spun cat costa o husa de stationare la SPAT pentru barcuta mea : intre 250 si 450 Euro !!! Asa ca subiectul ma intereseaza !!!

Daca stie cineva, eu as avea nevoie de detalii tehnologice privind croirea husei. Cum o faci pe husa  :) :) :) sa "fit" pe forma destul de complicata a barcii, avand in vedere ca eu am si parbiz, destul de inalt ??? Orice indicatie este binevenita !!!  :P :P :P
Apa sub chila si vant din pupa !!!

kimi

Mi-a sosit oferta de Valmex , cea mai scurta rola pe care o au e de 19.5 m liniari ( cred ca ies 4 huse ) , materialul are 2.2 latime , culoare albastru si pretul de 6.89 euro/mp + TVA .
Daca vrea cineva Valmex si scoatem 4 huse din metrajul asta , ajunge undeva la 400 lei bucata .
Mie mi-a facut cineva o oferta pt. croiala , undeva la 150 lei , mult sub oferta de 1100 lei/husa care mi-a fost facuta de un producator de huse barci .
Astept si mostra de la Polytex .

Pupezica

Citat din: kimi din Ianuarie 22, 2014, 08:52:39 AM
Mi-a sosit oferta de Valmex , cea mai scurta rola pe care o au e de 19.5 m liniari ( cred ca ies 4 huse ) , materialul are 2.2 latime , culoare albastru si pretul de 6.89 euro/mp + TVA .
Daca vrea cineva Valmex si scoatem 4 huse din metrajul asta , ajunge undeva la 400 lei bucata .
Mie mi-a facut cineva o oferta pt. croiala , undeva la 150 lei , mult sub oferta de 1100 lei/husa care mi-a fost facuta de un producator de huse barci .
Astept si mostra de la Polytex .

Oferta pentru croiala este... cu barcuta la vedere ??? Si daca da, din ce oras este oferta ??? Multumesc.
Apa sub chila si vant din pupa !!!

kimi

Da , cu barca la atelier .
Piatra Neamt .  :o