Sfat motor pt cabinata

Creat de tiganusmc, Ianuarie 24, 2014, 11:09:41 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

tiganusmc

Salutare ,

Am nevoie de cateva sfaturi cu privire la " compatibiliatatea " unui motor de 50 hp pt barca din poza .
99% imi voi vinde barca si peridocul , insa voi ramane cu motorul Mercury 50 hp iar cu banii de pe barca imi voi cumpara cabinata mult dorita  Shetland Cabine Cruiser Sport .Pt ca in momentul de fata nu sunt motoare sh ,mai mari de 50 hp  , la vanzare , ma gandeam sa-l folosesc anul asta pe al meu . Dimensiunile barcii sunt :5,2 m/2,2 m ,probabil 400-500 kg .Astept parerile voastre .

Multam ,
Marius
Fishing cheaper than therapy

Mihaif99

Asta este un Shetland 535?

Cred ca ar merge cu 50 CP. Depinde cati veti fi pe barca. Cu 2 persoane si bagaj, probabil va intra fara effort in planaj. 

bradutzu

Vorbeste cu Marius Rover ca el are Shetland.......parca!
si eu visez frumos la o cabinata dar din pacate nu va fi ptr sezonul care vine!
poate in 2015........va veni si la mine cabinata!
sa o stapanesti sanatos daca o cumperi!
Sa auzim numai de bine!

tiganusmc

Citat din: Mihaif99 din Ianuarie 24, 2014, 11:17:58 PM

Cred ca ar merge cu 50 CP. Depinde cati veti fi pe barca. Cu 2 persoane si bagaj, probabil va intra fara effort in planaj.

Mihai ,si eu zic ca e un 535 ... duminica vad actele.
De obicei merg cu sotia mea la pescuit .Sincer nu ma dau banii afara asa ca as prefera un motor mai mic.Important este s-o scoata din apa pt ca altfel va consuma cat unul de 90 .

tiganusmc

Citat din: bradutzu din Ianuarie 24, 2014, 11:51:44 PM
Vorbeste cu Marius Rover ca el are Shetland.......parca!
si eu visez frumos la o cabinata dar din pacate nu va fi ptr sezonul care vine!
poate in 2015........va veni si la mine cabinata!
sa o stapanesti sanatos daca o cumperi!

Merci ,Bradutu .
Iti doresc sa ti se indeplineasca visul ;)

Mihaif99

Citat din: tiganusmc din Ianuarie 25, 2014, 12:26:17 AM
Citat din: Mihaif99 din Ianuarie 24, 2014, 11:17:58 PM

Mihai ,si eu zic ca e un 535 ... duminica vad actele.
De obicei merg cu sotia mea la pescuit .Sincer nu ma dau banii afara asa ca as prefera un motor mai mic.Important este s-o scoata din apa pt ca altfel va consuma cat unul de 90 .

Sunt sigur ca motorul de o va scoate in glisare cu usirinta. Daca erati 4 barbati si proviziile aferente, beri, alea alea, nu mai eram asa de sigur.
Doar asigura-te da pupa se potriveste cu motorul tau care este probabil cu cizma lunga. Am inteles ca Shetlandurile mai vechi pot avea probleme cu oglinda. Iar cele foarte vechi au oglinda decupata pentru motoare cu cizma scurta.

rover.marius

Salut.
Felicitari pentru barca si sa o stapanesti sanatos. Am si eu eu shetland 500 si cred ca pot sa iti dau niste sfaturi daca doresti. 0726119545 Marius

tiganusmc

Gata ,m-am decis . Ramane motorul de 50 hp ;)

bradutzu

abia astept sa imi povestesti cum se misca cu motorul asta!
Sa auzim numai de bine!

rover.marius

Ii deschizi apetitul lui Cristi(bradutzu) cu cabinata. Isi doreste si el si te asteapta pe tine cu pareri dar dupa cum se pare mai are de asteptat. Cel putin o saptamana ( vremea )

tiganusmc

Salutare baieti ,

Va tin la curent ; ) Ramane sa finalizez tranzactia cu barca mea  imediat ce se termina cu vremea asta de 2 lei . Dupa aceea,  voi incheia contractul pt noua barca si probabil ca la inceputul lui martie o s-o dau la apa la Oltenita .
Pana atunci, am de montat gps-ul si sonarul proaspat achizitionat .

Marius

rover.marius

Mult succes in continuare. Cred ca ai terminat de dezmembrat barca ta.

tiganusmc

Citat din: rover.marius din Ianuarie 30, 2014, 10:01:05 AM
Mult succes in continuare. Cred ca ai terminat de dezmembrat barca ta.

Salut ,

Sincer , am reusit sa dau zapada si cam atat . In weekend urmeaza sa ma ocup de scos tot de pe ea si dupa aceea vin cu anunturi pt tot ce voi vinde :))

bradutzu

salut
ce ai mai facut la barca?
esti multumit de algerea facuta acum ca ai avut timp sa te invarti pe langa ea?
Sa auzim numai de bine!

tiganusmc

Citat din: bradutzu din Februarie 05, 2014, 02:07:46 PM
salut
ce ai mai facut la barca?
esti multumit de algerea facuta acum ca ai avut timp sa te invarti pe langa ea?

Salut ,
Am avut parte de cea mai ciudata si dezamagitoare experienta . Dupa ce am stat duminica aproape 5 ore la -10 grade ,afara, sa dau totul jos de pe barca mea ,asta nu inainte de a primi o ultima confirmare din partea cumparatorului , ieri , ghiciti ce ... n-a mai raspuns la telefon . Mi-a dat un mesaj pe seara sa ma anunte ca i=a spart un hacker server-ul si i-a cerut 8000 EUR ,blah ,blah si ca ma suna cat de repede poate  ??? .De la acel mesaj n-a mai dat niciun semn . Astazi toata ziua am incercat sa dau de el fara succes . Aveam totul pregatit ,fiscal pt peridoc si barca ,programare la notar ,tot .... Ma oferisem chiar sa-l duc de la Campina pana la Iasi cu masina mea pt ca el spunea ca nu are carlig .Mizerie de om :Cat de greu era sa spuna ca n-o mai ia ?!
Insa , cu ajutorul cumnatului , am facut rost de banii pt Shetland urmand sa-i restitui cand voi vinde barca mea .URAAAA