Punct de plecare Mahmudia

Creat de dany, Ianuarie 28, 2014, 09:04:52 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

V-am zis ca am avut in bagaje de toate...Stai sa vezi tinuta de seara a fetelor ;D ;D ;D

MBG

Inca o apreciere pozitiva din partea mea Dany.

Asa un pic off topic daca imi este permis,legat de partea cu gunoiul.
Pescar impatimt fiind,pe langa tona de scule si mosmoande nu imi lipsec niciodata din masina cel putin 10 saci de 80 -100 litrii.
Mergang la pescuit pe o balta semi-salbatica dau pe malul ei de o famile afalta la gratar si pesuit.
In jurul lor puzderie de gunoaie "productie proprie"
M-am oprit si m-am utitat lung si dezaprobator la ei si la copii care rupea pungi si pungulite si aruncau pe jos.
Evident ca si "doamna" rupea plasticul de la caserola de mici si arunca pe jos, la nimerela.
I-am felicitat ca isi duc copii in natura si ii invata ce inseamna sa iesi la iearba verde.
S-au sezizat (surpinzator) si au inceput sa imi bage texete ca nu exista loc unde sa arunci gunoiul si ca in afara pe unde au fost ei la locurile de picnic exista toberoane/butoaie/bene/etc unde sa arunci gunoiul.
Le-am oferit nu unul,nu doi ci trei repet TREI saci de gunoi de cate 100 l fiecare si i-am rugat cand pleaca sa stranga si sa lase sacii la un loc amenajat.
Au zis multumesc si ca asa vor face pt ca asa au vazut si in strainatate si ca asa se civilizeza si romananii, bla,bala,bla.
Cand m-am intors a doua zi am trecut pe acolo si evident ca locul arata dezstros, gunoaie mult mai multe.
Evident ca nici urma de saci...
LIfe is to short to stay on the dock!