Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

rover.marius

Ma inscriu si eu daca nu este cu suparare. 2 buc si daca este si nick name este bine.

republicii

Fanioanele nu merg facute din materialul acela de banner? eu am facut un banner de 0,3mx1,5m de exemplu si am dat 50 lei pe el si rezista vad foarte bine in soare de un an. Orice firma de publicitate poate face asa ceva ca si autocolante,iar numele daca se lasa loc undeva se poate trece de fiacare in parte.

cristiantutuianu

Maine o sa  fac o lista cu ce si cat doreste fiecare si nu in ultimul rand ma ocup de vectorizare (sa lucrez la logo)
Chiar va rog sa veniti cu idei
Cu respect la toti membri ;)

ionitzady

domnilor eu credeam ca am sa lipesc pe barca o sigla a forumului , nu credeam ca am sa lipesc si nick-ul , nu am nimic impotriva , dar eu zic ca sigla ar fi foarte faina si suficienta , 20 x ...   tre sa-mi iau alta barca :) , facem cum trebuie si cum doreste publiculeu ma supun bucuros

bradutzu

eu prefer fara nume ca incarcam barcile inutil! eu vreau sa ii fac un desen pe ea anul asta sicu nr de inmatriculare devine cam incarcata dar logoul abia astept sa il postez in prova
Sa auzim numai de bine!

rover.marius

Cu porecla sau fara nu cred ca are importanta. Ce este fain sau va fi fain este ca stii pe langa cine treci si iti aduci aminte ca ai discutat cu un necunoscut pe forum iar acum ( pe balta ) il poti cunoaste .

Dbr

Va salut,
Hop si eu ! Daca se fac fanioanele va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu doua .

alin66

va salut ,va rog sa ma inscrieti si pe mine cu doua autocolante,cu sau fara nick name ,cum se decide de majoritatea

cristiantutuianu

Sa trecem la vot
Raspunsul sa aibe forma asta :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nick name :
autocolant:
pavilion     :
observatii :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Va multumesc

rover.marius

Din ce am inteles colegii nu prea vor nick name. Oricum ar fi ma inscriu:
rover.marius
2 buc autocolant

cristiantutuianu

rover.marius  ramane sa stabilim cu sau fara te rog copleteaza .La observatii trece cu sau fara nik name
si alte comentarii multumesc
Pot si eu sa gestionez "problema"  ;)  in felul acesta
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nick name :
autocolant:
pavilion     :
observatii :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cristiantutuianu

Tabel cu cine ce si cat doreste .
Daca am gresit ceva scuze  Lista ramane deschisa  ;)

Gabytzu

Salut , ma inscriu si eu .

nick name :Gabytzu
autocolant:2
pavilion : 1 

multumesc aticipat   

cristiantutuianu

Sa marcat Gabytzu
Care iti place 1 ...2 fanion autocolant

Gabytzu

Multumesc  , nr 1 la amandoua