Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Cu placere si nu conteaza efortul atunci cand  este pentru membri capcompas.
Consider ca trebuie sa asteptam pana cand acest topic este vazut de aproape..... toti membri ,asta inseamna ca lista ramane deschisa.....
Probabil azi dupa amiaza  (colaborare stransa cu pelicanu ;) ) aflam  cati GALBENI costa produsele per bucata pe fiecare reper.

ionitzady

ma scuzati pe mine , am mai dat o tona de zapada :))    , as vrea exact ce a zis cristi 2 colante sa-mi lipesc pe barca , iar daca trec pe langa unul care are lipite aceleasi colante sau ridicate pavilion  CAP COMPAS  sa nu ma injure de ce-l salut .   Numele-l descoperim la un sprit de vin pe care tocmai l-am consumat la tona de zapada

cristiantutuianu

ionitzady esti trecut vezi ultimul tabel ;)

Cristy

Mai este loc pentru inca cineva?

Cristy

As dori si eu 2 autocolante si un pavilion!

Capitanul Nemo

Ma inscriu si eu pentru un fanion, daca nu e cu suparare.  :)
http://www.barcasirius.blogspot.com
"Not all the wanderers are lost" J.R.R. Tolkien

cristiantutuianu

Dragilor lista e deschisa.Update la tabel maine dimineata
Va multumesc

Florio

Citat din: cristiantutuianu din Ianuarie 30, 2014, 02:51:12 PM
Cu placere si nu conteaza efortul atunci cand  este pentru membri capcompas.
Consider ca trebuie sa asteptam pana cand acest topic este vazut de aproape..... toti membri ,asta inseamna ca lista ramane deschisa.....
Probabil azi dupa amiaza  (colaborare stransa cu pelicanu ;) ) aflam  cati GALBENI costa produsele per bucata pe fiecare reper.

Dialogul se misca repede in topicul asta :) . Abia am apucat sa citesc ce s-a postat azi.

Completez si eu lista facuta de tine, in felul urmator :

nick name : nu
autocolant: nu
pavilion     : 2 bucati
observatii :  De folosit material de calitate si cusatura rezistenta pe margini. Un pavilion nu rezista nici un sezon la vanturi, daca nu e facut foarte robust.

In rest ma bucur sa vad oameni care pun umarul la treaba fara sa stea mult pe ganduri.
Despre nick-name, el poate exista sau nu. Va dati seama ca daca vad un pavilion sau abtibild cu semnul Cap Compas, nu stau sa descifrez un nume, ci strig in gura mare la echipaj : Cap Compaaaas ! :) Pregatiti baloanele pentru abordare !
In afara de asta nu vreau sa maculez sigla cu numele meu mai putin vrednic. Cap Compas inseamna o mare grupare de oameni inimosi si pasionati. E mult mai mult decat un Florio.

P.S>
  Oricum, cine pregateste baloanele sa facem o abordare pe Dunare, Marea Neagra sau marile lacuri lagunare, va simti vinul rosu brumat, specialitatea casei Florio :) .  Liantul universal. Vali stie :)

cristiantutuianu

Am retinut ce ai zis  Florio  testez piata ,oferte  .....nu sunt  chiar singur e si pelicanu  ;)

felicimond

pentru mine,

autocolant: nu
pavilion     : 1 bucata
observatii : de acord cu variantele cu chenar albastru.

Oferta mea de ajutor la punerea proiectului in practica, ramane valabila.

tiganusmc

pentru je nel :

autocolant: 2
pavilion     : 1 bucata
observatii : de acord cu varianta cu chenar albastru.
Fishing cheaper than therapy

orafaz

Pentru mine:
- un chil de vin de la Florio, ca citesc de vreo cinci ani de vinul lui... A'nook!

Florio

Citat din: orafaz din Ianuarie 30, 2014, 10:26:51 PM
Pentru mine:
- un chil de vin de la Florio, ca citesc de vreo cinci ani de vinul lui... A'nook!

S-a bifat :) ! Vine kilu' la tine in Calaresti sau vii tu la el, pe apa ?
Varianta 2 include si un raid cu vele :) .

Treaba cu chenarul albastru a fost o propunere a mea, intr-o simpla discutie cu Cristi; am zis ca defineste mai bine cu un contur, pavilionul si face mai vizibila sigla .
Tot Cristi Tutuianu ma intreba aseara daca exista niste dimensiuni standard pentru pavilioane de club. Nu e un standard, e la latitudinea clubului, insa trebuie gandita in asa fel incat sa se potriveasca suficient cat sa fie vizibil pavilionul. Si evident, sigla.
Cristi propunea 20x30cm (laturile triunghiului) . Cred ca e prea mic pentru a face o sigla vizibila, asa ca as merge pe varianta unui standard de pavilion mic de tara, pentru ambarcatiuni (30x48cm). Asta ar insemna ca laturile triunghiului sa aiba cam 30x50. Cu cat mai lunga latura cea mare, cu atat mai mult loc pentru sigla.
Desigur, pare mult acel 50, insa nu este. In interiorul unui triunghi de 30X50, sigla Cap Compas ramane inca destul de mica. Puteti face testul pe o coala A3, impaturind-o in triunghi . Apoi cu un test de imaginatie, s-o vedeti onduland in vant, ca drept nu va sta pavilionul niciodata :) .

Oricum, daca voi vedea de la distanta un pavilion alb cu chenar albastru si o sigla la mijloc, nu stau sa descifrez sigla, ci pun prova pe ambarcatiunea respectiva :), ca e rost de o "imprietenire" dupa cea mai sfanta regula : pe apa .

cristiantutuianu

Autocolantul ramane la dimensiunile stabilite 20x20 fara nick name (cine doreste e liber nu e mare smecherie  .....daca nu stie cum poate sa faca sa ceara informatii.
Dupa ce postez o sa fac pavilionul la scara (pe hartie )si deja cred ca o sa aibe conturul lat pentru a fi vizibil un contur de 1 cm nu cred ca o sa fie prea bine se confunda cu apa ,cerul .O sa incerc sa fac o poza .......merge netu ca naiba dar ma straduiesc
Chestia cu dimensiunile la pavilion 20x30 laturile am "furat....  :-[ ...o" de la pelicanul  ;D ;D ;D
Update tabel

nicu

salut

vrau si eu un fanion

multumesc anticipat.
impaiatul a facut drapelul expeditiei de anul trecut  Acartar
-a iesit super si expeditia si drapelul.
drapel sau fanion necesita sigur intaritura tiv .

inmanarea drapelului