Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Captan

Salut Cristi,Sunt in Roterdam stau vreo 3 zile, ai mai trecut pe la Neia? Te rog cand si daca ai timp mai treci odata pe acolo.
Merci
Bogdan

cristiantutuianu

Citat din: Captan din Martie 27, 2014, 10:10:13 PM
Salut Cristi,Sunt in Roterdam stau vreo 3 zile, ai mai trecut pe la Neia? Te rog cand si daca ai timp mai treci odata pe acolo.
Merci
Bogdan
Salut Captan
de cand ai primit "raportul cu poze"  ;D nu am avut timp nici sa mor dar acu' aproximativ 4 saptamani in urma a fost Vali la Constanta inainte de a ajunge la mine la atelier am vorbit la telefon cu el   imi spunea ca ajunge la Sutghiol sa isi vada barca eu l-am rugat sa se uite si la McGregor .Cand a ajuns in atelier dupa ce am dat noroc a zis ca totul e ok la ambele barci.Nu era singur venit a venit cu un baiat de pe forum bluewave care si el a confirmat lucrul asta .......m-am linistit .
Eu o sa fac tot posibilul sa ajung dar cand nu stiu poate chiar ...maine ca am de facut ceva drumuri in zona
Sa auzim de bine ,ai grija de tine
Cristian

Captan

Am inteles. Merci mult Cristi. Deasemeni Vali si Bluewave.

eugen67tl

As dori și eu un fanion și doua autocolante

pelicanul

Citat din: eugen67tl din Mai 09, 2014, 03:08:40 PM
As dori și eu un fanion și doua autocolante

Din pacate nu mai avem nimic "pe stoc", totul s-a lucrat in numar fix, pe comanda.
Pentru fanioane poti incerca sa iei legatura cu dl Turnea Daniel, pe site-ul producatorului: www.steag.ro sau la contact@steag.ro

eugen67tl

Am înțeles.Mulțumesc pentru informații.

bluewave

Salut Eugen, 
Am eu un fanion in plus.
Daca te intereseaza da-mi un semn ....
"No Whistling on Board"

eugen67tl

Ma interesează numai sa-mi spui cum procedam.Multumesc

bluewave

lasa-mi un nr de tel si te sun ... eu o sa fiu la RAID incepand de sambata dupa amiaza....
"No Whistling on Board"

eugen67tl

nicu

sau va intalniti pe Dranov! ;)

ionitzady

Domnilor ...  stau de 5 zile in marina mangalia si nu am vazut si eu un fanion Cap Compas fluturand la catarg .
   Azi au parasit marina 4 veliere grupate frumos , ce se indreptau rabdatoare catre larg ,unde le asteptau in volte alte surate .
    Un peisaj de poveste  in care stiu ca prind si eu o firimitura , precum lebedele din port , acasa la Braila .

Intersect

Salut,

Sa ști ca eu am pățit-o la Sfântu, benzinarul de la Star ma întrebat:

Ce este bre cu rotita asta de pe barcă ca sunteți atâția și am vrut sa întreb.
Dai seama ca nu m-am putut abține:Noua ordine mondiala bre,ar trebui  stimați și respectați ca ăștia odată cine știe....A rămas gânditor :))))
Born to fish,forced to work!!!

Ciby

Citat din: Intersect din Septembrie 05, 2015, 10:00:27 PM
Salut,

Sa ști ca eu am pățit-o la Sfântu, benzinarul de la Star ma întrebat:

Ce este bre cu rotita asta de pe barcă ca sunteți atâția și am vrut sa întreb.
Dai seama ca nu m-am putut abține:Noua ordine mondiala bre,ar trebui  stimați și respectați ca ăștia odată cine știe....A rămas gânditor :))))

Bre, Nenea Vali, monteaza domne un buton de "Like" pe panou, ca nu ma pot abtine!

Esti mortal coane Intersect!

ghrt

Salut

În curând (sper eu) voi monta greementul şi vreau să arborez şi fanionul Cap Compas.
Aşa că am scris la producatorul de steaguri sus-menţionat şi am două probleme.

Una, îmi cere un fişier cu desenul. Am rugămintea ca cine îl are să mi-l trimită.

Apoi, îmi propune ceva gen 26*16cm. Nu e cam mic? Ce dimensiune recomandaţi?

Vă mulţumesc!