Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Citat din: dan dragos din Februarie 05, 2014, 08:17:39 PM
intreb si eu...
fanionele sunt imprimate fata-verso?
Da sunt imprimate fata-verso
@Nakasone ...cred ca sunt peste 10 membri din Bucuresti maine o sa updatez tabelul

Florio

X_Petrolist poate fi considerat tot Bucuresti. Cele 3 fanioane comandate de el vor ramane la mine pana soseste in tara.

felicimond

Salut,

cred ca la efectuarea platii prin banca trebuie sa adaugam 3,5 ron pentru comisonul de tranzactie (nu sunt sigur ca la ordin de plata asta este suma, dar la depunerea de numerar in cont, asa e sigur). Ar fi pacat ca Cristi sa constate la final ca voluntariatul asta l-a costat si bani nu numai timp si energie. Noi ii ramanem oricum datori.

tiganusmc

Citat din: cristiantutuianu din Februarie 05, 2014, 11:20:08 AM
Tutuianu Cristian
BCR
RO96RNCB0280092074800001

Platit acum 2 aut + 1 fanion + comision 4 lei
Mai jos dovada

Informatii

Semnat
Plata domestica
718757310RON06.02.2014-27,00RON
Tutuianu Cristian RO96RNCB0280092074800001/RNCB
Semnat

Multumesc mult
Marius
Fishing cheaper than therapy

bradutzu

si eu am platit 8 lei + 5 lei comisionul de incasare(sotia nu isi mai amintea comisionul la incasare la BCR dk era de 4 sau 5 lei)
plata online
Multumim Cristian
iti trimit adresa pe PM!
Sa auzim numai de bine!

SPEEDY GONZALES

Salutari !
Ma abonez si eu cu un fanion.
Romeo - Galati.

cristiantutuianu

pelicanul

Citat din: cristiantutuianu din Februarie 05, 2014, 09:11:53 PM
Citat din: dan dragos din Februarie 05, 2014, 08:17:39 PM
intreb si eu...
fanionele sunt imprimate fata-verso?
Da sunt imprimate fata-verso
@Nakasone ...cred ca sunt peste 10 membri din Bucuresti maine o sa updatez tabelul

Material: poliester pentru exterior, tivit pe toate laturile, cu snur pentru legare pe saula. Imprimare cu vopsele de exterior, rezistente UV. Pe verso imaginea va aparea "in oglinda". Sper sa tina macar pina la toamna, sa nu-mi iau prea multe injuraturi! :)

Pupezica

Ma "afiliez" si eu la "fanioane" si autocolante, dar :

1. Nu sunt neimtit insa nu am timp sa citesc tot postul acum si nu vreau "sa pierd trenul"
2. Vreau si eu sa cumpar doua autocolante si un fanion
3. Am inteles fanionul poate fi si mai mic decat dimensiunea standard (eu l-as pune la lumina de 360* pupa, care are cam 0.5 m)
4. Rog un inimos forumist sa-mi faca calculul si sa-mi spuna unde sa platesc (cont, banca)
5. Locatia este Bucuresti

6. Un mare MULTUMESC !!!
Apa sub chila si vant din pupa !!!

Vali

Salut Bogdan, fanionul e de o singura dimensiune, 50 pe 30 cm, si costa 15 lei.
Abtibildurile sunt 4 lei bucata.
De platit se plateste aici:

Tutuianu Cristian
BCR
RO96RNCB0280092074800001

Important e de platit si comisionul ala, ca sa ii ramana lui Cristi exact suma depusa.

Citat din: pelicanul din Februarie 06, 2014, 09:00:11 AM
Sper sa tina macar pina la toamna, sa nu-mi iau prea multe injuraturi! :)

Daca nu se va lasa legat permanent pe barca, ci se va arbora doar cu ocazia turelor, cred ca va tine suficient.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

cristiantutuianu

Citat din: Pupezica din Februarie 06, 2014, 09:16:58 AM
Ma "afiliez" si eu la "fanioane" si autocolante, dar :

1. Nu sunt neimtit insa nu am timp sa citesc tot postul acum si nu vreau "sa pierd trenul"
2. Vreau si eu sa cumpar doua autocolante si un fanion
3. Am inteles fanionul poate fi si mai mic decat dimensiunea standard (eu l-as pune la lumina de 360* pupa, care are cam 0.5 m)
4. Rog un inimos forumist sa-mi faca calculul si sa-mi spuna unde sa platesc (cont, banca)
5. Locatia este Bucuresti

6. Un mare MULTUMESC !!!

Salut Pupezica
1 = FB
2 =  marcat
3= Toata "gascha" merge pe 30x50 .....
4=   15 RON Fanion/buc.
        4 RON autocolant/buc.
       TOTAL = 23 RON/1 +2/ produsele dorite (vezi  comision depunere ala e separat platesti la duduia de la banca  ;) )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aici depui:
Tutuianu Cristian
BCR
RO96RNCB0280092074800001

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5 =am aflat ..din surse ;D ;D ;D
6= Cu placere

Acum am  :o vazut ca a postat si Vali

mustatza

@cristian

am platit 15 roni pt 2 colante pt ca stiu ca bcr-u/brd-ul poarta cele mai mari comisioane la retragere numerar/plati online.

byteworks

Am platit si eu 2 fanioane.

cristiantutuianu

Citat din: mustatza din Februarie 06, 2014, 11:55:22 AM
@cristian

am platit 15 roni pt 2 colante pt ca stiu ca bcr-u/brd-ul poarta cele mai mari comisioane la retragere numerar/plati online.

:-[ :-[ :-[ Contul era deja deschis .......ce sa fac  MULTUMESC

byteworks OK

Nakasone

@cristiantutuianu . Am virat banii, 27(23+4) lei,dar am omis nick-ul. Nr. doc. de virare , prin BCR :
chit. nr. 2014020600002206/06.02.2014.
Aveti detalii pe PM. Multumesc.
carpe diem