PUTIN AJUTOR

Creat de rover.marius, Februarie 02, 2014, 09:39:04 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

rover.marius

Salut la pescari.
Am un vobler la care tin, care are rezultate bune la stiuca, si sa stricat putin. Adica a sarit de pe el vopseaua si as dori sa il refac. Momentan pun pe el oja dar nu cred ca tine mult si oja. Poate aveti voi idei mai bune ca ale mele si reusesc sa il refac.
Multumesc.

dan dragos

stiu ca cei care mesteresc voblere folosesc in loc de rasini o chestie pe care o obtin prin topirea mingiilor de pingpong sau pahare de plastic de unica folosinta in acetona sau diluant.

rover.marius

Eu nu am auzit dar voi incerca. Multam pentru idee.

modi

Marius , un vobler bun la stiuca nu doar ..... "arata bine" . Un vobler bun la stiuca in primul rand "bate" bine-n fir . O irita , o atrage pe cumatra . Asadar nu-i neaparat importanta vopseaua pe suprafata acestuia .
Evident , nici nu poti pescui cu "lemn natur" , dar nu-ti face mari probleme vis-a-vis de aceasta .

Totusi , pentru reconditionare iti recomand :

- slefuire initiala cu smirghel fin ,
- aplicare vopsea spray la culoarea pe care o doresti , dar ......
- ...... fa asta protejand voblerul cu o bucata de plasa de tantari ( !!! ) si pulverizeaza vopseaua dintr-un unghi anume .De preferat dispre cap inspre coada . Iti va rezulta o minunata imitatie de solzi . Vei fi uluit . Imi pare rau ca nu am niscaiva poze cu oaresce voblere home-made . Am sa ma stradui sa aduc totusi cateva .

rover.marius

Este un vobler bun cu multe capturi, cred ca a fost folosit prea mult . Eu chiar nu ma pricep sa ii dau din nou viata si iti propun ceva daca vrei bineinteles.
Da-mi adresa ta, il trimit la tine si daca poti sa il refaci bine ( contra cost ) daca nu , nu este nici o problema.