Sailing insulele Ionice: Lefkada, Ihaka, Kefalonia, Zakynthos

Creat de Doru579, Iulie 18, 2014, 11:01:41 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Doru579

Salutare, caut pasionati interesati de o plecare pentru sailing in insulele Ionice la inceputul lunii Septembrie, in prima sau a doua saptamana (adica 29 Aug-7 Sept sau 5 - 14 Sept), ridicarea ancorei fiind din Lefkada si apoi acostari in insulele Meganisi, Ithaka, Kefalonia si Zakynthos si retur in Lefkada.
Durata este de o saptamana, de vineri dupa amiaza pana duminica urmatoare iar costurile aprox 350 euro/pers. Barca, un Jeanneau Sun Odyssey 37" cu 3 cabine plus careu. Transportul pana in Lefkada se face cu masina, una sau doua in functie de cati ne strangem. Mai multe detalii la tel: 0722/656.694 sau email: doru579@gmail.com

mariusf

la cati oameni te gandesti cand spui 350euro de caciula?

mario38

Doru579

Salut, skipper voi fi eu iar co-skipper va fi Sharky (Adrian), amandoi avand B-ul si mai multe excursii efectuate in Grecia. Ca numar de persoane m-am gandit la 5 - 6, pana acum suntem cam 3, deci ar mai fi nevoie de 2-3 persoane insa pot fi si mai multe pt ca barca are 8 locuri . Daca ne strangem 6 persoane atunci pretul va fi de 300 de euro, inclusiv curatenia de final. Pentru garantie (2000 euro) sunt doua variante: fie strangem toti bani (cate 300-400 de fiecare iar la sfarsit ne recuperam banii) fie pune unul dintre noi o garantie de pe card. La excursia din iunie in Santorini a pus cardul Sharky si totul a fost ok. Oricum regula este ca eventualele pagube se suporta in mod egal de toti participantii dar pana acum nu a fost cazul.

mariusf

suna extrem de ispititor pentru mine. ramane sa vad ce program am in perioada aia dar in principiu...m-as baga. te rog promite-mi ca vii si cu alte amanunte pe masura ce se apropie evenimentul :)

Doru579

Organizarea excursiei depinde de cati participanti se strang inca de pe acum, in concluzie, daca vrei sa participi trebuie sa te decizi acum si sa contribui cu suma aferenta. Fara un echipaj de minim 5 eu nu rezerv barca si deocamdata suntem cam 3 dar si acestia nu ar veni daca nu se strang mai multi pentru ca suma ce le-ar reveni prin impartirea la 3 ar fi prea mare. Deci ecuatia e destul de complicata. Sigur ca in cazul in care se strang minim 5 si achit barca mai pot veni inca 1-2 sau chiar 3 si atunci reimpartim cheltuiala.

mariusf

inteleg, daca este sa dau un raspuns acum atunci este nu. am cateva lucruri de pus la punct altfel nu ma pot lansa in aceasta mica aventura. daca-ti mai spun si ca anul trecut am avut doua infarct-uri probabil nu ma mai vrei tu pe barca :) ......eu ma simt chiar bine acum dar am ceva verificari de facut la "pompa" care sa-mi confirme ca e ok :(

Doru579

Salut, inteleg si-mi pare rau...dar atata timp cat tu crezi ca ai putea face fata fara sa ai probleme atunci eu te iau pe barca. Anul trecut in iunie am mers in Mykonos cu un tip care fusese operat pe inima (cu niste ani inainte, dar totusi...) iar septembrie, tot anul trecut, si in iunie anul acesta cu o alta persoana de peste 60 de ani ce avea probleme serioase cu auzul, deci eu unul nu-mi fac probleme de niciun fel.

mariusf

ok, e frumos din partea ta si apreciez. evident ca dupa infarct a urmat o interventie pe cord si la mine. Evenimentul s-a petrecut la Milano deci nu-mi fac griji de complicatii sau mai stiu eu ce. Dupa mintea mea sar in barca chiar acum dar ar fi un gest imatur si o lipsa de respect pentru voi. O tampenie ca asta si va stric vacanta tuturor. Sunt genul temerar pentru ca asa am fost toata viata dar nu sunt iresponsabil. Un tzacanit d'asta de cardiolog face 20 de ani numai scoala superioara lasand la o parte practica, sunt bou sa nu-l ascult daca-mi recomanda ceva...cu exceptia unui Jack Daniels si rarutz ....o tigare de-a lui Castro :) Whatever, daca-mi termin revizia repede eu o sa mai intreb o data. Imi place grecia vazuta din barca poate si pentru ca radacinile mele sunt acolo :)