unde lansam barca la apa

Creat de bbl81, Iulie 22, 2014, 11:34:10 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bbl81

Citat din: aditm din Iulie 26, 2014, 09:29:05 AM
   eu am fost in urma cu o saptamana la elba si imi pare destul de accesibil acolo
Adi,
eu am fost exact cand am plecat de la tine, acum o saptamana. tu mi-ai zis de locul ala cand am fost la tine sa vad barcile. de acolo am plecat direct la Elba, dar era deja ridicat digul cu piatra si pregatit de asfaltare(pista de biciclete)
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

dusan

Neata baieti. Imi poate spune cineva unde pot lansa barca la apa intre berzeasca si sfințita? Multumesc

tehnic dan

Buna seara , daca mai este de actualitate raspunsul meu si te poate ajuta , ma bucur .
Rampa , nu una ci chiar doua , una la ,,Pensiunea Greben ,, rampa privata , si cea de-a doua trei sute de metri mai spre Moldova Noua este un drum care coboara pe sub pod , drum care da in rampa .

cristiantutuianu

Citat din: tehnic dan din Septembrie 25, 2019, 06:56:01 PM
Buna seara , daca mai este de actualitate raspunsul meu si te poate ajuta , ma bucur .
Rampa , nu una ci chiar doua , una la ,,Pensiunea Greben ,, rampa privata , si cea de-a doua trei sute de metri mai spre Moldova Noua este un drum care coboara pe sub pod , drum care da in rampa .
#tehnic dan
Am updatat harta cu rampele de lansare Te rog confirma locatile mentionate in postarea ta.https://drive.google.com/open?id=1ZfLchBqf9-jffP6wmefanxhOychbXSSb&usp=sharing
Multumesc

tehnic dan

Buna ziua , perfect  ! .

Cu respect Dan.

dusan

Multumesc. Poate mai stie cineva si pe la km 1010
Se mai poate adauga pe harta si 44,7082445, 21,6426108

pasek

n preajma Drobeta Turnu Severin stie cineva ce rampe disponibile sint  ?- Este una dupa vaporas spre PF1 dar destul de dificil de lasat barca : intrare foarte ingusta + pescari + curent tare

bbl81

Citat din: pasek din Iulie 30, 2020, 02:38:02 PM
n preajma Drobeta Turnu Severin stie cineva ce rampe disponibile sint  ?- Este una dupa vaporas spre PF1 dar destul de dificil de lasat barca : intrare foarte ingusta + pescari + curent tare

este o plaja ok, la iesirea din Tr Severin, catre Strehaia. Acolo m-a dus un localnic acum cativa ani, este super ok.

bbl81

Citat din: pasek din Iulie 30, 2020, 02:38:02 PM
la Simian, cobori exact pe langa benzinaria Mol cred

adiwolf

un update la harti pentru 2020?!
ma refer la rampele si locurile de lansare

cristiantutuianu

Citat din: adiwolf din August 26, 2020, 11:50:58 PM
un update la harti pentru 2020?!
ma refer la rampele si locurile de lansare

Doar daca se primesc informatii despre rampe noi aparute .........

Florio

Citat din: cristiantutuianu din August 27, 2020, 07:56:41 AM
Doar daca se primesc informatii despre rampe noi aparute .........
Trag nădejde ca la anul să-ți dăm imagini de la noua rampă din Giurgiu. :)
În momentul de față se lansează doar pe plajă.
De anul trecut rampa veche e dezafectată de șantierul noii marine. Dar știi asta cu siguranță :)