Rezervor din inox

Creat de gabriel.c, Mai 22, 2019, 07:02:18 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gabriel.c

Salut,între timp am cumpărat unul SH de pe probarca .Pun ceva foto să-l vedeți și poate mai aveți ceva idei.Credeti ca ar fi bine sa montez o pompa auto ?

gabriel.c

Bine ....e din aluminiu rezervorul,am uitat sa va mentionez

dany

''Necazul'' cu inoxul ,pleaca de la mine ,gresind cu rezervorul tipului de pe Fb.Poate schimbi titlul topicului.. :)

sebba

Aș pune un ștuț jos și unul sus, pe un perete lateral și cel de jos sa fie cat mai jos posibil iar între ele, într-o poziție în care sa ai vizibilitate să pui o țeavă transparentă sau furtun transparent, pe verticala sau chiar și puțin înclinat, astfel încât să poți verifica ușor și sigur cantitatea de combustibil. Ca și dublură la sonda de combustibil. Eventual pui și niște marcaje pe acel furtun transparent.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

Alex1958

Salut,
Eu mi-am pus masurare de debit/contor, dar cinstit vorbind, nu sunt foarte multumit. Aparatul in sine pare OK dar softul de comunicare cu telefonul mobil e o jale...
As zice ca tot o sonda cu plutitor dar acesta sa fie cat mai mic, astfel incat sa plece usor de la nivelul maxim si sa nu ajunga la minim dacat atunci cand ai benzina la blana....