Barca Aluminiu

Creat de valer, August 19, 2014, 10:37:30 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Moshu

Citat din: valer din August 28, 2014, 03:14:46 PM
pentru dany     da  acesta este un dialog intre colegi  nu desene animate  si genul acesta il respect

Scuze de off-topic dar am o nelamurire, daca intr-adevar acesta este genul de dialog pe care spui ca ti-l doresti si-l respecti de ce a trebuit sa adaugi "nu desene animate"???

On-topic: am vazut ca nu raspunzi la intrebari dar incerc si eu marea cu degetu' ;D Deci, ce greutate are barca dotata cu un motor de 6 cai (2 sau 4 timpi?)? Ce pescaj are la gol? Dar cu motorul de 6 cai si 5 persoane in barca?
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

Vali

@Valer: Daca barca transporta 5 persoane in siguranta, vrem sa avem si noi in fata documentatia tehnica aferenta, care demonstreaza acest lucru. Daca nici acum nu obtinem nimic, n-are rost sa mai continuam o discutie inutila.

Lumea te intreaba lucruri esentiale despre barca, iar tu le spui forumistilor ca acestia sunt desene animate. Asta arata clar cata consideratie acorzi acestui forum.

Ai colectionat deja 7 puncte negative la reputatie, deci mai ai putin si pleci automat de pe forum. Gandeste- te ca toata discutia asta ramane pe forum, si cine va da o cautare va vedea modul cum iti tratezi potentialii clienti.

Din momentul de fata, rog forumistii sa nu mai posteze nimic pana nu obtinem datele tehnice solicitate. Daca Valer nu ne ofera raspuns, topicul se inchide. Nu suntem obligati sa continuam si sa toleram o discutie complet inutila.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Fritz

Eu cred ca m-am saturat.de agramatul asta impertinent ...
Invata BA sa scrii !!! MA-TA se scrie cu cratima (liniuta)... ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Stii de ce ( cu 2 de i) Inteleptii mor inaintea prostilor.??? stii de ce ??? De scarba! :o :o :o :o :o

Vali

Sa nu mai lungim pelteaua inutil. Colegul Valer a totalizat 12 puncte de reputatie negativa, prin modul cum a tratat comunitatea capcompas. Deci teoretic ar trebui exclus de pe forum, depasind cele 10 puncte de reputatie negativa la care se face excluderea.

Totusi, din consideratie pentru munca depusa la barca (totusi nu avem nici o garantie ca e munca lui, nu stim nimic despre el), nu-l vom exclude acum de pe forum. Fiecare merita a 2-a sansa.

Topicul de fata se inchide definitiv. La prima postare gen "desene animate" a colegului Valer, acesta va fi banat definitiv, urmand sa-si caute prozeliti in alta parte. Cu toate ca ar trebui sa stie ca userii capcompas.ro sunt membri si pe celelalte forumuri de profil.

Capcompas.ro a fost, este si va fi un forum al userilor, si nu al comerciantilor. Nu avem si nu vom avea reclame, si nu vom tolera habarnismul ambalat in aroganta gratuita, cum a fost cazul topicului de fata.

Salutare tuturor, sa revenim la ceea ce ne pasioneaza, si sa ne pluteasca barcile.

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau