pareri barci pneumatice noi sau sh din piata romaneasca

Creat de dany, Decembrie 28, 2014, 10:40:52 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Am un prieten ce vrea musai o barca pneumatica pt. pescuit pe care o v-a echipa cu un motor de 4cp,2t.Daca putem sa-l ajutam sa-si cumpere una de care sa fie multumit tinand cont ca pe piata sunt multe marci de care nu stie nimic.Exclus rib-uri.Barca sa fie de 3m,sau aproape.Multumesc!

tiganusmc

Citat din: dany din Decembrie 28, 2014, 10:40:52 AM
Am un prieten ce vrea musai o barca pneumatica pt. pescuit pe care o v-a echipa cu un motor de 4cp,2t.Daca putem sa-l ajutam sa-si cumpere una de care sa fie multumit tinand cont ca pe piata sunt multe marci de care nu stie nimic.Exclus rib-uri.Barca sa fie de 3m,sau aproape.Multumesc!

Salut ,

Eu am inceput cu o barca Kolibri ,de 3 m ,cu punte rigida si chila gonflabila , pe care am echipat-o cu un motor de 4hp .Din cate stiu se poate echipa cu un motor pana la 8hp .Din punctul meu de vedere isi merita banii .Am utilizat-o exclusiv in Delta atat pe bratele principale cat si pe cele secundare / lacuri .
Spor la cautari !
Fishing cheaper than therapy

dany

Multumesc!Asta-i una  care i-a placut si lui...Ai luat-o de la timisoara?Rog si alte pareri!!

tiganusmc

Citat din: dany din Decembrie 28, 2014, 03:35:46 PM
Multumesc!Asta-i una  care i-a placut si lui...Ai luat-o de la timisoara?Rog si alte pareri!!

Am comandat-o de la Serghei . Asta prin 2011 .Statea undeva in jud Mehedinti .
Man, barca merita banii. Sta bine pe apa iar in 2 ani de utilizare n-am avut probleme cu ea. Daca prietenul tau dispune de mai multi bani sa-si ia un Zodiac .
Cere si alte pareri.Oricum ,iarna-i lunga si este timp suficient pt a aduna informatii utile.
Neaparat sa aiba chila gonflabila!
Fishing cheaper than therapy

Moshu

De cand cu Babutza, 3D Tender-ul meu de 2,90 m sta degeaba... Chiar daca inca nu sunt 100% hotarat sa o dau (de aia nici n-am scos barca la vanzare), pot lua in calcul si aceasta posibilitate daca amicul tau sau altcineva este interesat.
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

Nakasone

Pot sa ofer la vanzare barca mea ,Allpa Sens 330.
Podina aluminiu,chila gonflabila, capacitate incarcare 4 pers, ,562 kg.,motorizare max. 15 CP,.etc. O barca extrem de ,,serioasa"si robusta.
Mai multe detalii tehnice :
http://www.watersportparadise.nl/internetfoto/6486.html
http://www.nautikpro.de/allpa_schlauchboote.html.
Cateva foto gasesti si pe sit-ul :www.raidromania.ro/galery/

Un an bun 2015 tuturor si s-auzim de bine !
carpe diem

dany

Vin cu raspunsul pt. voi,multumind totodata celor care au raspuns intrebarii mele.Dupa cate cunosc si eu la barci pneumatice l-am sfatuit sa-si cumpere o pneumatica cu kila in ''v'',minim kolibri,adica la pret ma refer,caci la calitate sunt convins ca este asa cum spui ''tiganusmc''-le ;D.Ce sa mai vorbesc de allpa care e superba sau barcile de hypalon[zodiac]...oho...I-am aratat si postarile voastre care au coincis cu ale mele dar mai mult n-am avut ce sa fac,caci si-a cumparat o barca ''storm'' ,3m,fund plat cu 4 placi asezate pe podina[fara o rigidizare completa a fundului]de la suceava sau siretul nu mai stiu ,n-are importanta....Oglinda are 39cm.Marea majoritate a motoarelor[2t,4-6cp] de care a intrebat pe diferite site-uri de vanzari au cizma de minim 44cm.A si vazut vreo doua, fiind in drumurile lui prin zona,dar a cautat sa aiba cel mult 42...Greu....Sunt potrivite cele cu cizma de 44??????.tinand cont de oglinda care are 39??????.Nici nu vrea sa intervina asupra oglinzii!!Sau poate i-l lamuresc pana la urma.Multumesc inca o data ca v-ati dat cu parerea ,dar uneori nu este de ajuns.In cazul de fata mai e vorba de :casa noua.copil care e pe drum,tanar casatorit ...na..

Mihaif99

E potrivit orice motoras cu cizma scurta.  15 inch

Kaboatul meu are tot o oglinda foarte scurta

iulian_cioclin

Eu inca nu am descoperit motorul cu cisma scurta care sa aiba  38 cm din placa anticavitatie pana unde se sprijina menghina. Doar daca masor din centrul banutilor de la menghina la placa anticavitatie iti da 38 cm
Am avut 4 motoare cu cisma scurta si toate au avut 44 cm, inclusiv yamaha ce o am acum.
Am mers cu aceste motoare pe oglinda de 38 fara nici o problema.
Poti merge linistit fara sa modifici oglina.

dany

marianv

In aceeași dilema am fost si eu
Am cumpărat in cele din urma un storm stm 300,de care sunt f mulțumit. Materialul si finisajul sunt la fel ca la o barca kolibri...diferă doar prețul ( aproape la jumătate,dar cumpărată de pe olx)

http://www.pescuitladunare.ro/2015/05/in-recunoastere-12052015.html?m=0

aditache

Buna ziua, ma gandesc sa-mi cumpar barca, o gonflabila Navigator 4,20m podina din aluminiu, comercializata de o firma din Timisoara. Ce parere aveti despre Navigator ?
Motorul va fi in 2 timpi de 20 - 25 cp. O sa pot iesi cu ea pe mare ?