INREGISTRARE AMBARCATIUNE IN BELGIA

Creat de deltasub, Ianuarie 22, 2015, 09:24:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

deltasub

Pentru a intra in Ucraina, trebuie sa faceti iesirea din Ro  la politia de frontiera Galati, Tulcea sau Sulina, dupa caz. Iar intrarea se face la Reni, Izmail si respectiv Odesa.

deltasub

ghrt

Aparent nimic referitor la restrângerea înmatriculărilor la rezidenţi, deşi există o schimbare cu potenţial, şi anume unificarea scrisorii de pavilion (navigaţia pe mare, nu contează rezidenţa) cu înmatricularea (ape interioare, doar rezidenţi belgieni).
M-am declarat împotriva acestei schimbări :)

deltasub

Florio

Citat din: deltasub din Aprilie 03, 2017, 09:25:46 PM
De la 1 aprilie se majoreaza tariful pentru Lettre de pavillon:
http://mobilit.belgium.be/fr/navigation/navigation_de_plaisance/bateau/lettre_de_pavillon

Cumva e de așteptat, se mai schimbă lucrurile, nimic nu e veșnic :) . Dar și așa, tot e bine comparativ cu rigorile noastre.

bluewave

"No Whistling on Board"

aditm

Citat din: deltasub din Aprilie 03, 2017, 09:25:46 PM
De la 1 aprilie se majoreaza tariful pentru Lettre de pavillon:
http://mobilit.belgium.be/fr/navigation/navigation_de_plaisance/bateau/lettre_de_pavillon
Unde apare ca s-a marit taxa de inmatriculare, ca eu nu am gasit nici o informatie in linkul de mai sus?

stefand600

Salut, a platit cineva scrisoarea de pavilion prin virament? Eu tot incerc sa platesc on line si tot apar erori. Daca platesc prin virament ce acte trebuie sa trimit sa se vada ca am platit?
Stefan D

teo pes

Citat din: stefand600 din Iulie 19, 2017, 12:26:13 PM
Salut, a platit cineva scrisoarea de pavilion prin virament? Eu tot incerc sa platesc on line si tot apar erori. Daca platesc prin virament ce acte trebuie sa trimit sa se vada ca am platit?
Momaul a platit !
Viata i grea !!  Dar trece !!

ghrt

Pe dispoziţia de plata trebuie specificat un cod pe care vi-l dau ei, e scris pe undeva.

mariusm piesenoi111

Eu am platit online fara probleme.
Si am atasat confirmarea de plata
Bafta

stefand600

Am platit prin virament si am atasat extrasul bancar. Voi vedea maine daca primesc ceva email-uri
Stefan D