hille 350

Creat de darius, Ianuarie 26, 2015, 11:27:28 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

darius

Salutare tuturor

Am avut ocazia ieri, mergand la un gratar la socrii mei, sa gasesc o barcutza de vanzare la un vecin.
am nevoie de cateva sfaturi:
pretul cerut este de 800 E discutabil; merita? sau cat ar merita?
barca nu are acte de provenienta, fiind primita de la un prieten sas, stabilit in germania, care intre timp a decedat. cum pot proceda in situatia in care doresc sa o cumpar?

Darius

darius

as vrea sa atasez cateva poze dar nu reusesc nicicum. le am in format jpg

darius

Nu reusesc sa atasez pozele. Imi apare un mesaj indicandu-mi o eroare. poate ma ajuta cineva
mai jos pagina producatorului

http://hilleboote.de/pages/Boote/Hille/Hille.html     
model IBIS

Fritz

darius

Am sa va descriu, in lipsa pozelor, barca.

La prima vedere arata jalnic; a fost tinuta afara fara protectie; nu are banchete si nici suporti pt acestea;
m-am uitat cu atentie la structura si nu pare deteriorata; are volanul si mansa cu legaturile de comanda la motor functionale.
sunt convins ca mai lasa 100-200 la pret

Betto

Darius, parca spuneai.....  "Poate din anumite prejudecati....... sau poate datorita temperamentului meu teuton (cum afirma prietenii) .. ;D. sunt adeptul achizitiei de lucruri NOI."

Hile 350 nu se pliaza cerintelor tale, a unui pescar la rapitor, care sa cutreiere baltile si canalele la un consum redus de carburant, sa folosesti motorul de 5 cp, fara a fi nevoit sa muti motorul de pe o barca pe alta,(pe cel de 15), nu mai zic de transpotul barcii cat si a motorului pana la apa. Daca totusi faci combinatia, si te decizi sa renunti de motorul de 5 cp, eu as fi interesat. (Lasa-mi te rog un nr. tel. pe MP)

Fritz

http://www.boot24.com/motorboot/motorboot/hille/284371/ibis-350.html

Cam asa arata o barca  hille ibis 350. Gliseaza cu 15 cai.  Greutate minima 90 kg. ..cred ca fara banchete.
E o barca buna.

pelicanul

Daca nu are acte si e in starea pe care ai descris-o, atunci vinzatorul trebuie sa lase mai mult de 200 la pret.
Chiar daca nu o inscrii, tot iti trebuie un act la ea (cel putin notarial) daca vrei sa circuli prin Delta.

Fritz

Are dreptate @Pelicanul.
Fara acte n-ai ce face cu ea ...iar la pretul ala gasesti si barci bune.

darius

Asa este betto. Sunt adeptul achizitiei de lucruri noi.
Am sa nuantez putin: Am  privit acest moment ca pe o posibila oprtunitate (evident daca era/este un chilipir) nu neaparat  pentru uzul propriu. La asta se adauga si insistentele socrului meu de a da o mana de ajutor vanzarii acestei barci.

M-am gandit mult zilele acestea si la faptul ca trebuie sa debutez in a face reparatii, a confectiona ... bla ..bla .... bla ... putin bricolaj mi-ar prinde bine. trebuie sa stiti ca am simtit ca fiind foarte provocator sa te apuci de o mica epava pe care sa o pui la punct ; cred ca cunoasteti sentimentul.

dany

Cunoastem sentimentul...dar sa dai pe ea un 300-400e...caci ai de bagat bani si munca cat cuprinde...

ulise70@

salutare frati barcagii!!
referitor la problema cu actele de care va tot cramponati permanent!!!mergeti la orice notar,si dati o declaratie pe proprie raspundere ca barcazul..... de lungime....de culoare...... a fost cumparat de pe piata libera si nu este furat!punct.cu aceasta hirtie justificati proprietatea barcii!!ATENTIE:verificati sa nu fie furata,asta in speta se poate la politia de frontiera,ei avind acces la programe cu vehicule si alte chestii care sunt furate din Europa!asa ca mai bine puneti o intrebare la un notar,si aveti un limbric de hirtie in buzunar!pe mine nu m a intrebat nici o data cineva de actele vreunei barci,din moment ce motorul era de 20 si barca sub 7 m,si imi petrec mult timp pe apa,avind insa avizele de la Politia de Frontiera pt iesiri pe insulele si pe apele de frontiera.         PS     m a sunat cineva sa ii vind RIB ul,si prima intrbare a fost daca am acte la el!!:::))))i am raspuns ca am adresa si numele vechiului proprietar,si ca nu face obiectul inmatricularii aceasta barcuta,si prostul a inchis telefonul instant,spera sa poata negocia un pret de 2 lei,pe mine neinteresindu ma sa pun numar pe cauciucul asta!
nu ma lasati pe uscat,ma impiedec des!!!lasati=ma pe apa,sunt in elementul meu!!