RAID 2015

Creat de capitanu, Ianuarie 31, 2015, 10:13:00 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

byteworks

Capitane am trimis email cu cerere de inregistrare in Raid.
Problema de transparenta ramane, poate va puteti face in @bluewave Dan purtator de cuvant , o punte intre web, email, facebook si telefon.

bluewave

si link-ul s-a creeat ... actualizarea lui se va face in urma unei cereri pe mail ...

http://raidromania.ro/raid2015.html
"No Whistling on Board"

x_petrolist

Citat din: byteworks din Februarie 16, 2015, 08:44:33 PM
Here we go again!
Pana la urma cine stabileste traseul, banui ca pana la urma echipa oficiala Raid Romania are cuvantul cel mai apasat, dar macar exista o procedura transparenta prin care se stabileste zona si traseul, nu de alta dar sa nu ne mai dam in barci "virtual" si degeaba ca faza cu Letea?
Aurelian este aici, Capitanul intra mai rar, cum facem?

Pentru mine Dobrogea, Delta, lacurile mari, litoralul nordic sunt toate, intotdeauna, eternul miraj de vacanta in Romania, ma voi bucura de orice alegere!
No we don't. Vezi ca s-a rezolvat? Daca sint omeni  dornici sa participle la acest Raid si care nu au ambarcatiune, Calotca (pa care astazi in memoria unui bun prieten de-al nostru si initiator al Raidului o re-botezam - Valentin Matracaru - RIP) sta la dispozitia celor care au aptitudinile/calificarea corespunzatoare.
Dane, te-as ruga daca se poate sa adaugi aceasta poza la Echipa Raid. Multumesc.

LE
Si in cinstea lui Siviu (Rumpi) care ne invata ce inseamna un Raid serios ar trebui de-asemenea sa mentionam ca scopurile asociatiei au fost editate de el.

gvincentiu

Eu voi fi doar "first mate": http://www.wikihow.com/Be-a-Good-First-Mate, asa ca imi iau binoclul si trec la prova  ;D. Parca vad ca o sa ne umflam oleacă velele pe Razelm, la câtă suprafaţă velică se anunţă la participare. Chiar îmi doresc ceva vreme cu valuri mai mari, să probăm lotcile cu suluri de stuf la copastie, in vederea unei iesiri prelungite pe mare.
Dacă participă....
Ganduri bune !

cosfru

Bine v-am gasit!
Ca proaspat membru al acestui forum de-abia astept sa particip la acest eveniment cu barcuta din dotare. Mijloc de Propulsie : 100% Vele
Insa tot nu am inteles : cui trebuie sa ii trimit email de confirmare ? Pe site-ul Raid? Ma iertati dar nu am mai participat la alstfel de evenimente si drept urmare nu stiu ordinea lucrurilor.
Multumesc inca o data.

byteworks

Bine ai venit!
Email la raid@raidromania.ro, cu descrierea barcii, echipajului si cateva cuvinte ce va aduce la aceasta actiune.

pelicanul

Citat din: cosfru din Februarie 17, 2015, 07:02:23 PM
Bine v-am gasit!
Ca proaspat membru al acestui forum de-abia astept sa particip la acest eveniment cu barcuta din dotare. Mijloc de Propulsie : 100% Vele
Insa tot nu am inteles : cui trebuie sa ii trimit email de confirmare ? Pe site-ul Raid? Ma iertati dar nu am mai participat la alstfel de evenimente si drept urmare nu stiu ordinea lucrurilor.
Multumesc inca o data.
Barcuta e cam "sportiva" pentru atitea zile pe apa. Trebuie sa campezi obligatoriu pe mal, dar asta n-ar fi o problema asa mare, vor fi mai multi in aceasta situatie.  Daca se va merge si pe canale velele nu prea te ajuta (ba chiar mai mult incurca :) ). Trebuie sa faci cumva sa-i instalezi si un motoras de vreo 2 CP.  Exista site RAID Romania si poti lua legatura cu ei. Aici pe forum: Capitanu, Bluewave sau x_petrolist.  Bluewave a pus mai sus un link catre site.

cosfru

Multumesc tare de informatii!
Campararea nu ma sperie, si eu si sotia suntem mai mult decat obisnuiti cu "viata la cort".Sportivitatea ei la fel, pentru ca suntem mai sportivi de fel. Ce ma "sperie" cu adevarat este cumpararea si montarea unui motoras, deocamdata nu mai exista buget de asa ceva. Plus de asta si barca trebuie modificata ( intarita pupa ) pentru montarea unui motor cat de mic.

byteworks

Nu cred ca se pot face niciun fel de etape cat de cat impuse, in conditii altfel decat ideale, exclusiv cu vele, fara motor sau rame.

Daca ai curajul te sponsorizez cu un motoras chinezesc Hangkai 3,5 HP, mult hulit dar merge, si un suport de motor atasabil pe oglinda. La puterea asta, suficienta sa te plimbe de ici colo, poate nici nu-ti trebuie asa ceva, eventual poti improviza ceva pe la pupa.

byteworks

Daca exista vreun echipaj de 2 persoane care ar vrea sa participe dar nu are barca as putea echipa Motorca cu velatura si minimul de tachelaj necesar, conform planurilor originale, plus ridicarea bordurilor la o inaltime mai datatoare de incredere, plus motorasul Hangkai de 3,5 CP daca nu este acaparat pana atunci cf. mesajul de mai sus- dar exista si o varianta de un 10 CP pe care Motorca ii duce :),  si sa o imprumut fara nicio pretentie, doar pentru promovarea spiritului Raid Romania.

Probabul ca ar fi totusi o conditie ca echipajul sa poata veni la Suceava pentru teste, remedieri etc.

byteworks

A treia propunere, pentru inca un echipaj de doua persoane, Broscuta este si ea disponibila dar va trebui sa participe doar la clasa motor. Variante de motorizare Hangkai 3,5 CP si Johnson 10CP in functie de cum se aranjeaza cu cele de mai sus.
De data aceasta conditia este ca pot duce la vale doar doua barci, Bouboulaki + Motorca sau Broscuta, deci in functie de de cereri o preluare/livrare din SV trebuie luata in considerare.

Hmmm .... la o adica Motorca merge peste Bouboulaki pe peridoc si Broscuta pe masina!

cosfru

@byteworks - ce sa zic, un mare multumesc pentru informatii si ajutor. Am sa trimit emailul la adresa mentionata de tine, si ramane ulterior sa discutam pasii urmatori ( detalii si costuri ).

byteworks

In afara subiectului deja, dar macar cu referinta la ce s-a discutat despre drumul Tulcea-Chilia, preluat de aici, unde este si un mic filmulet:

CitatM-am intors aseara de la Chilia Veche. Nu am fost la pescuit ci cu ceva treaba. Surpriza mare a fost la drum. Pana la
iesirea din Pardina a fost reparat si se pare ca vor continua pana la Chilia dupa ce se va \"linisti\" vremea.
De la bac pana la Pardina am facut cca 30 min !!! cu tot cu oprirea la control acte.
In unele zone se putea merge linistit cu viteze de peste 100 km/h

Florio

Citat din: byteworks din Februarie 17, 2015, 09:12:46 PM
Daca exista vreun echipaj de 2 persoane care ar vrea sa participe dar nu are barca as putea echipa Motorca cu velatura si minimul de tachelaj necesar, conform planurilor originale, plus ridicarea bordurilor la o inaltime mai datatoare de incredere, plus motorasul Hangkai de 3,5 CP daca nu este acaparat pana atunci cf. mesajul de mai sus- dar exista si o varianta de un 10 CP pe care Motorca ii duce :),  si sa o imprumut fara nicio pretentie, doar pentru promovarea spiritului Raid Romania.

Probabul ca ar fi totusi o conditie ca echipajul sa poata veni la Suceava pentru teste, remedieri etc.

Jos palaria pentru asemenea oameni ! :)

x_petrolist

Doamnelor si Domnilor,
va anunt ca incepind de astazi nu mai fac parte din Asociatia Raid Romania. Va doresc mult success in tot ce intreprindeti in continuare.
Aurelian