Salonul Nautic Bucuresti 2015

Creat de bluewave, Februarie 14, 2015, 04:08:41 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bluewave

"No Whistling on Board"

capitanu

Ideia este urmatoarea?

participam la salon ca sa ne vedem la un mic si o bere? Caci altfel eu, de exemplu nu particip pentru salon in sine dearece nu am ceva deosebit de studiat acolo,

Eu daca vine ceata sunt cu grupul, daca nu sunt pe langa gratar oricum, sper sa fie soare si 14 grade,

Vali

Din experienta mea, la salon nu ai ce sa vezi, dar e o ocazie perfecta pentru prima adunare de primavara :). Asa ca mai bine frigem vreo veselie pe langa gratar, ca in septembrie, si poate gasim si vreo iola pentru Herastrau ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Florio

Sigur ca facem o adunare la salon. Anul asta avem chiar si o reprezentare mai serioasa pe partea de vele :)
Sambata pare ziua ideala.

cristizz

Posibil sa mai cumpar cate o nimicarnita necesara pe barca.
Anul trecut am facut o achizitie foarte buna, dar negocierile au durat 3 zile. Pentru sezonul asta am pregatita o intreaga lista. Asa incat, daca se mentine sistemul,  pentru mine ziua ideala va fi joi + vineri + sambata ...

darius

Mi-am propus anul acesta să vin la salon. Ar fi o onoare pt mine sa va cunosc. Rămâne pe sâmbătă atunci?

Florio

Citat din: darius din Februarie 27, 2015, 09:27:20 PM
Mi-am propus anul acesta să vin la salon. Ar fi o onoare pt mine sa va cunosc. Rămâne pe sâmbătă atunci?

Sigur ca da. Eu voi fi acolo.

mariusm piesenoi111

Atunci.....cred ca ar fi timpul sa va cunosc și eu.
O ora, ceva concret ?

Florio

Citat din: mariusm piesenoi111 din Februarie 28, 2015, 08:56:27 PM
Atunci.....cred ca ar fi timpul sa va cunosc și eu.
O ora, ceva concret ?

Incepem de dimineata, sa avem timp de toate :) . Pe la 10-11 , fiecare cum are timp. Oricum e loc de sfat, de privit, de comentat. Timpul e relativ ;)

Dbr

Deci, pana la urma, sper ca am inteles bine...Ramane pe sambata  orele 10-11 ?
Abia astept sa ne vedem...
Stima.

oldman

Citat din: Dbr din Martie 01, 2015, 04:49:08 AM
Deci, pana la urma, sper ca am inteles bine...Ramane pe sambata  orele 10-11 ?
Abia astept sa ne vedem...
Stima.

prezent :D

Florio

Zic eu, acum,  ca lumea e dusa la petreceri :)

Salonul a fost mai bogat decat de obicei, avand dupa o perioada lunga de absenta, un velier mare : Benneteau 38' , adus de cei de la Nautic Life.
A fost si mai sarac decat de obicei, fiind ceva mai putini expozanti.
Gama de accesorii a fost reprezentata bine de un singur expozant, tot standul Nautic Life, in rest ceva mai slabut.
Pe partea de barci cu vele am avut acelasi ambitios producator al yolei pe care o stiti deja si se vinde la Kit.
Am avut salupele care tin an de an tot centrul expozitiei, anul acesta cu parca mai putini doritori sau privitori. 
Standul Rowmania cu barcile d-lui Paul Vasiliu, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu si ceilalti...
L-am avut pe Crocodilu' cu cartile sale, pe Ionut Tudose de la Yacht Pleasure, cartea d-lui Deboveanu, documentatii diverse.
Catamaranele Happy Cat intr-o noua varianta, cu catargul mai consolidat, derivor si safran din duraluminiu, forma schimbata a flotoarelor, roller bengos la foc, arata minunat, m-as da cu el si azi :) . La standul Barci in Bagaje am vazut si caiace din toate gamele, inclusiv unul facut expres pentru pescuit, in care s-a pozat Capitanul in chip foarte beligerant ! :D
Au fost si producatori de caiace si canoe, din fibra de sticla si chiar din lemn.
Standul celor cu accesorii de camping si rulote, la inaltime ca de obicei, cu o gama de produse extrem de variata.
Am avut si armia marina :)  cu ofiteri, carti si harti.
Firme care aduc materiale pentru pontoane: sisteme de decking dar si sistemul modular de pontoane plutitoare.
Electronica si motoare marine, huse, prelate, echipamente sportive, etc....
  Preturile in opinia generala, cam piperate. Poate cresterea euro poate adaosul, poate taxele...poate toate, cumulate :)

Bottom line:
-noi am venit sa ne revedem si sa mai schimbam impresii direct, sa ne "vedem la ochi" cum s-ar spune. Treaba care a fost iarasi cel mai bun punct al editiei SNIB. M-am simtit excelent, au fost din cate am contorizat eu, in jur de 40 de prieteni, colegi de forum, colegi de vele, colegi de marine, colegi de pasiuni.
Intuiam ca multi nu se cunosc direct, asa ca le faceam cunostinta, ca la receptiile fitoase din strainataturi :) . M-am simtit hostess, dupa cum spuneam la un moment dat. Si a fost frumos!
-intr-un tarziu am dat startul catre Gil si ne-am adunat la Cocosatu' (asa s-a nimerit), unde am unit 6 mese care s-au dovedit insuficiente. S-a incins o veselie teribila din care am plecat la ceas tarziu, cu sentimentul ca oricat as sta, tot e prea putin :D

Iaca niste dovezi:

cristizz

Salonul de anul acesta a avut marele merit de a ne reuni din nou.
M-am simtit excelent in compania voastra atat vizitand locatia, dar mai ales dupa, la restaurant.
O primavara frumoasa atat noua, cat si Doamnelor noastre si La mai multe (chermeze) !

Intersect

Mai,ce de baieti toti unul si unul,a fost frumos si salonul de anul asta  :) Sper ca la urmatoarea chermeza sa spun si eu prezent.
Cristi ai gasit ce  cautai?Ai vazut ce a urcat dolarul,cred ca treaba cu America a cazut.
Born to fish,forced to work!!!

cristizz

Salut George, mi-ar fi placut sa fii si tu aici.
Vad ca paritatea este chiar mai proasta decat la ultima noastra discutie. Inca nu am luat o decizie. Mai vorbim.
Toate cele bune!