vand barca de viteza cu motor

Creat de Mihai, Februarie 20, 2015, 01:57:47 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mihai

vand barca fibra de sticla de viteza 4m lungime impreuna sau separat cu motor yamaha 15 cp 4timpi cizma scurta. Ambele se vand cu act notarial daca se doreste. Mai multe detalii tehnice despre carena va poate da colegul nostru fritz care de fapt este constructorul ambarcatiunii. pretul barcii este 700 euro nenegociabil, motorul 900 euro, iar la pachet 1500 euro nenegociabil.

Mihai

cateva poze si numarul de telefon la care ma puteti contacta: 0724218191.

Fritz

Da, este barca facuta de mine in 2011 sau 2012...Este cea din acest film ! Acolo eram pe Snagov cu un motor Selva de 15 cai ( fara nici o modificare). 51 km/ora...cu o elice cu pas de 11".

https://www.youtube.com/watch?v=WgPD_qFmpbA

Dupa ce am vandut-o mi-am construit alta identica...pentru ca i-am dus lipsa. O folosesc pe Dunare.

Carena de barca de concurs ,cu redane transversale si longitudinale , greutate pana in 80 kg , flotoare ermetice in spate. Motorul ...nu am bani ca l-as lua eu.  :)  :'(
Pretul este mai mult decat decent !!!

Mihai

Mihai

motorul s-a vandut, barca este de vanzare in continuare la 700 euro usor negociabil.

Mihai

Mihai

pretul de 600 euro este usor negociabil.

Mihai

S-a vandut si barca. Multumesc pentru spatiul publicitar. Sa ne vedem cu bine pe apa.

GionyGl

Si cand ma gandesc ca motorasul asta s-a odihnit pe oglinda barcii mele....