barca delta

Creat de oldman, Februarie 21, 2015, 06:08:46 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

oldman

hmm ai dreptate! ionitzady.
nu ma gandisem.....o si vedem ca scapare in drumul meu spre achizitia barcii asteia :(
b. mobile si b. imobile sunt impozitate si implicit vanzarea prin act autentic ( nu cu forma prestabilita ca la auto) implica dovada ca bunul nu are datorii catre stat.
eu ma gandeam la o declaratie pe proprie raspundere ca barca nu este furata, ca a fost cumparata de el de la italian si astfel sa poata avea valoare de transmitere a dreptului de proprietate pentru a fi luat in coinsiderare de capitanie la inmatriculare ca titlu valabil. ....

ionitzady

byteworks

S-a spus de atatea ori ca pentru bunuri mobile nu este necesar CVC ca act notarial, unul amiabil intre parti este perfect acceptat - daca ambarcatiunea nu se inmatriculeaza este totusi preferabil sa se autentifice la notar, iar daca se vrea iesire peste hotare sa se traduca autorizat in limbile acceptate in tarile tinta.

Atentie, in vederea inmatricularii se intocmeste fisa pentru inmatriculare pe care sunt necesare vizele respective ale organelor financiare, sa nu bateti drumul de mai multe ori.

Un telefon sau vizita la capitania la care se doreste inmatricularea se poate doved mari salvatoare de timp si resurse.

oldman

Citat din: byteworks din Februarie 23, 2015, 09:08:13 PM
S-a spus de atatea ori ca pentru bunuri mobile nu este necesar CVC ca act notarial, unul amiabil intre parti este perfect acceptat - daca ambarcatiunea nu se inmatriculeaza este totusi preferabil sa se autentifice la notar, iar daca se vrea iesire peste hotare sa se traduca autorizat in limbile acceptate in tarile tinta.

Atentie, in vederea inmatricularii se intocmeste fisa pentru inmatriculare pe care sunt necesare vizele respective ale organelor financiare, sa nu bateti drumul de mai multe ori.

Un telefon sau vizita la capitania la care se doreste inmatricularea se poate doved mari salvatoare de timp si resurse.
o idee buna. multam'

rica

Eu il stiu bine pe Vasilica, e foarte dificil la negociat cu el, dar totusi  intai de toate este pretul 1800 care este prea mare (parerea mea).Lucrurile spuse de el sunt foarte simple fiind samsar de barci,dar pentru noi cei pasionatii de fenomenul asta lucrurile se complica nu numai financiar.Parerea mea totusi este sa mai negociezi cu el la tele. si pe urma sa te pui pe drum.
PS.eu te pot ajuta oldman cu reparatii locale fara niciun ban, chiar ma bucur daca pot sa imi ajut colegii, dar la pretul asta..... gasesti barci care arata impecabil !

rica

Sal. oldman, ti-am lasat un mesaj pe privat cu nr. meu de tele.Ma poti contacta oricand !

oldman

revin si ii rog pe cei care au reconditionat o barca sau oricine stie si poate aprecia starea dupa o poza sa imi spuna si mie ; s-a umblat la podeaua barcii ? sunt semne ca fundul dublu ar putea avea apa?

ionitzady

eu cred ca este o prostie sa-ti pui intrebarea daca in dublufund este apa ?  Apa intra prin podea , condens , problema dop golire , etc
   problema este cum arata dublufund , cate guri de vizitare ai in dublufund , cum il poti aerisi si goli cand barca este pe apa .
   Cred ca intelegeti ca ma refer la cativa litri de apa nu cu dublufund inundat

oldman

Citat din: ionitzady din Februarie 26, 2015, 10:40:03 PM
eu cred ca este o prostie sa-ti pui intrebarea daca in dublufund este apa ?  Apa intra prin podea , condens , problema dop golire , etc
   problema este cum arata dublufund , cate guri de vizitare ai in dublufund , cum il poti aerisi si goli cand barca este pe apa .
   Cred ca intelegeti ca ma refer la cativa litri de apa nu cu dublufund inundat

ei ,..... prostie,neprostie, asta nu o stiam; aveam impresia ca dublu fund este un spatiu inchis ermetic.

dany

I-mi permit sa te indrum la ''barca mea papuc''semnat dany si sa vezi cum poate arata un dublu fund si ce-am scos de acolo. :( >:(

oldman

iti multumesc foarte muuuuult dany. nu gasisem acel topic.
sunteti geaniali ca impartasiti cunostintele si experientele voastre si cu mine cel putin care sunt un mare novice
cu stima

oldman

o alta poza; multumesc anticipat