skin on frame metoda de acoperire

Creat de KODAEV, Martie 21, 2015, 07:32:54 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

KODAEV

Azi  am ieșit din nou am găsit o zona mai buna
Sunt conștient ca va trebui să-i cumpăr băiețelului o vesta mai rigida in ambele ieșiri a avut o vesta gonflabila cu care a fost anul trecut si era ok am vorbit la un magazin de articole de pescuit si au spus ca vor aduce si pentru copii ma-m uitat si la decatlon .
Referitor la stabilitate e ok când sunt cu băiețelul sau singur, când se urca si sotia mai rămân 20cm linie de plutire e ok?
Vali pentru ca nu am putut sa transfer pozele din timpul finalizări barcutei de pe tel pe comp  sa vezi ca sub cele doua capace de placaj am turnat spuma poliuretanica cam 30 litri in fiecare,  la vara am sa o scufund sa vad ce se întâmpla . Când am sa ajung la munca am un coleg care se pricepe la tel si am sa pun si ultimele poze.
Daca știe cineva in Galați unde au veste pentru copii sa-mi spună unde si am sa cumpăr dar genul care sunt rigide, nu cu gaz sau gonflabile
In rest deja ma gândesc la un seawolf kayak

lipan

Dacă fiul tău are între patru şi opt ani am eu o vestă (midi) de la Grabner (rigidă, desigur), că pentru al meu a rămas mică.
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

KODAEV

Multumesc baietelul  meu are 6 ani am să-ți trimit  mesaj personal sa luam legătură

AlecNaneti

in Galati te sfatuiesc iesi pe Brates, e mai sigur, apa mica si din belsug

poate ne sincronizam intr-o zi, vin si eu cu caiacul

KODAEV

Salutare la toată lumea pentru ca am primit ajutor cum sa încarc pozele si eram dator cu poze din faza finala a acoperiri cu polyplan acum le postez

KODAEV

Deci chiar daca urmăresc subiectele de pe forum nu pot interveni ca nu ma pricep deloc la ambarcatiuni.
Așa ca am sa pun niste poze cu ieșirea de acum doua zile cu baietelul meu si cu bărcuță
După lungi negocieri cu mama lui pana la urma a cedat si ne-a lăsat sa facem o plimbare care sincer nu credeam ca va dura așa de mult Am lăsat barca la Sendreni si am acostat la palatul navigației  si a durat 5 ore