lada aluminiu frigorifica

Creat de dany, Martie 25, 2015, 03:50:14 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Daca este cineva interesat de o lada din tabla de aluminiu de 1,5mm grosime cu capac si manere transport cu dimensiuni exterioare de 88x53x45 si dimensiuni interioare 77x45x36[124 L].Este captusita din fabricatie cu un fel de burete cauciucat  presat[negru]acoperit cu folie de aluminiu .Capacul nu era captusit termic si i-am aplicat polistiren extrudat pe care l-am invelit cu folie de aluminiu si banda adeziva de aluminiu.Se poate folosi ca lada frigorifica in plimbarile lungi de vara.Capacul se inchide etans ca si cutia de pantofi[ex],deci chiar daca este depozitata intr-un spatiu mai putin inalt se poate scoate capacul si umbla la interior.Detalii la tel 0746246216...pret 180 lei neg

serbanj

Ma intereseaza. Sa vad daca am loc pentru ea. Daca poti pune o poza.
Daca poti  rog mesaj la serbanj@gmail.com

dany

serbanj

dany

dany

serbanj,de trei zile am probleme cu mailul ,trebuie sa chem pe cineva

Ciby

Dany, lada ca lada, dar lingurita cu galben si rosu din prima poza, la ce dai cu ea fratioare?  :o
Pai cum sa nu vinzi lada daca ai constatat ca nici momeala nu incape inauntru, daramite captura?

Bradutzu, vezi ca omul asta e hotarat sa scoata tata somnilor din Dunare! L-ai intaratat cu 176cm-ul ala al tau! ;D

Glumim, glumim, dar sa ai spor la vanzare!

dany

Lingura aia[cu tot cu lanseta si mulineta]o folosesc ca reclama pt.mag. de pescuit ;DSe pozeaza baietii cu ea in fata magazinului 8)

serbanj

Am vazut. Te rog cind poti, mail la serbanj@gmail.com. Cu stima.

bradutzu

Citat din: Ciby din Aprilie 01, 2015, 06:48:38 AM
Dany, lada ca lada, dar lingurita cu galben si rosu din prima poza, la ce dai cu ea fratioare?  :o
Pai cum sa nu vinzi lada daca ai constatat ca nici momeala nu incape inauntru, daramite captura?

Bradutzu, vezi ca omul asta e hotarat sa scoata tata somnilor din Dunare! L-ai intaratat cu 176cm-ul ala al tau! ;D

Glumim, glumim, dar sa ai spor la vanzare!
sau poate l-a simtit pe cel de 190 cm de azi  ;D
Sa auzim numai de bine!

Ciby

Citat din: bradutzu din Aprilie 02, 2015, 11:12:03 PM
sau poate l-a simtit pe cel de 190 cm de azi  ;D

Ce spui frate?  :o Sunteti pusi pe genocid? Pai vreti sa moara de invidie toata comunitatea de pescari?
Unde l-ai postat? Vreau sa vad cu ochiu' meu, altfel nu cred nimic!

dany

Se pare ca lada de aluminiu a devenit gazda pestoilor lui Bradutzu,Asta mi-aduce aminte de scheciul cu Puiu Calinescu cand iesea pe poarta fabricii cu roabe pline de rumegus.Pazncul ii controla cu mainile prin rumegus sa nu care cumva sa aiba ceva ascuns.O data,de doua ori,s.a.m.d......pana cand i-l intreaba pe Puiu ce face cu atata rumegus la care Puiu raspunde:Sincer ,n-am nevoie de rumegus,am nevoie de roabe! ;D ;D ;D
DECI:Care are nevoie de lada?

Ciby

Lada se da cu tot cu pestoii din ea?

Un up de la mine! Si daca nu este cu pestoii, este o lada plina cu povesti. Si tot merita pretul!

dany

S-a vandut,ca sa nu mai fie gazda pestoilor lui Bradutu.Poate v-a avea aceiasi destinatie ,mai stii.... :)