Ripple

Creat de blue marlin, Mai 19, 2015, 07:59:15 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

blue marlin

Un nou proiect a prins viata: Ripple, un stitch&glue 4270/600
Etapa 1: proiectare, constructie si "river trial"
Nothing is impossible...

KODAEV

Frumos , cred ca glisează ceva de vis Poza cu albastru sau desenul acela este făcut cu programul acela de care îmi spuneai ? Si doi sunt sigur ca nu ai putut lucra susținut la proiect cam cate ore ar fii daca le aduni ?

AlecNaneti

Foarte fain! Felicitari!
Dupa linii pare o nava stealth.
Poate ne vedem pe ape. Vad ca esti din Galati.

gvincentiu

Meserieeeeeee!!!. Bâz și eu după unul: câte foi au intrat, cât epoxy, ce fibra ai folosit și cam cât te-au ajuns toate? Cel mai important: cât cântărește?
Ganduri bune !

blue marlin

Citat din: KODAEV din Mai 19, 2015, 10:48:10 PM
Poza cu albastru sau desenul acela este făcut cu programul acela de care îmi spuneai ? Si doi sunt sigur ca nu ai putut lucra susținut la proiect cam cate ore ar fii daca le aduni ?
Poza 1 e un print screen din Multisurf. N-am contabilizat timpul de lucru. In afara de o etapa de 6-8ore de trasat, debitat si cusut filele corpului au mai fost cel putin 8-10 etape de cate 1-2 ore de lipit, chituit, slefuit, etc.

Citat din: AlecNaneti din Mai 20, 2015, 09:16:22 AM
Dupa linii pare o nava stealth.
Poate ne vedem pe ape. Vad ca esti din Galati.
Daca a iesit "stealth" a fost fara intentie, chiar imi doresc sa fiu foarte vizibil pentru vitezomanii de pe dunare :)
Intentia mea era sa testez conceptul "reverse bow" in speranta de a avea un caiac care sa nu topaie prea tare pe valurile scurte de Dunare.
Sa ne vedem pe ape!

Citat din: gvincentiu din Mai 20, 2015, 12:21:52 PM
Meserieeeeeee!!!. Bâz și eu după unul: câte foi au intrat, cât epoxy, ce fibra ai folosit și cam cât te-au ajuns toate? Cel mai important: cât cântărește?
Pe scurt:
- 3 foi de placaj de 4mm de la Dedeman - 160lei
- 7kg epoxi (am folosit doar 4-5kg)- 230lei
- 20m2 tesatura de 80g/m2 si 160g/m2 (din care bineinteles am folosit doar 8-9m2 de 160g) - 220lei
- 10 ml sipca uscata de brad 15/10mm - de la prietenii prietenilor
- manusi, discuri abrazive, barbete, surubele, etc - x lei
- si cateva fasii de placaj foarte flexibil (partea vericala a coaming-ului) pentru care ii multumesc mult lui Kodaev
Adica se putea face, cumparand doar cantitatile necesare, cu aproximativ 500lei.
Greutatea nu am masurat-o, cred ca are cam 15kg
Nothing is impossible...