Dinghy modificat ''marca BB''

Creat de dany, Iunie 01, 2015, 09:36:20 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Salutari .A venit momentul sa ma apuc de barca dupa planurile oferite de Bogdan B.cu ocazia intalnirii de la Bucuresti.Planurile barcii erau pt.vasle si vele,eventual pt. un motoras de cel mult 4cp.Modificarile le-a facut bogdan pe o foaie rupta la repezeala dintr-un caiet aratandu-mi cum s-o fac sa mearga mai bine cu motor....
Am folosit placaj plop de la WELDE,rasina de la Europlastic si tesatura de la Polydis.
Dupa modificarea planului ,barca a iesit mai lata la oglinda cu aproape 20cm,si mai inalta[44cm].Am intampinat oarece greutati la coca in dreptul chilei,caci si acolo ar fi trebuit sa mai umblu la curbura placilor,dar intai eu am facut tipare din coala fibra de 1mm si dupa, am taiat placajul ;)Lucrez la ea cand am timp,caci sunt f. ocupat.Am demarat si un al doilea proiect de barca, dar ala ramane pe mai tarziu sa vi-l prezint,caci mai am in curte si un santier ce ma sugruma cu spatiul....

GionyGl

Frumos, spor la treaba si asteptam detalii!

mariusm piesenoi111

Frumoasă mustăcioasa!
Spor la treaba!

renata

Frumos inceput ! cu rabdare si dorinta va iesi peste inaltimea asteptarilor succes incontinuare si nu uita de rabdare !

dany

dany

Sipcile cele doua din prova sunt provizorii ,m-au ajutat la fixarea banchetei.Catelul este marangoz principal si viitor capitan :D 8)

mariusm piesenoi111

Super barcuta (am mai spus asta) dar privirea cățelului e priceless.

dany

Langa barca eram eu,un prieten cu aparatul foto si un al treilea pe care cainele nu-l sufera.Privirea lui era atintita asupra lui ,sa nu care cumva sa atinga barca....era mancat ,daca indraznea ... ;D ;D ;D
Multumesc de aprecieri!

bbl81

:) 
fain partener de barcangeala, sa iti traiasca negrutzul!
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

silvian2009

Ce dimensiuni finale va avea barca si ce motor ii pui?
"Gandesc ca perfectiunea e urata. In lucrurile facute de oameni vreau sa vad semne, esecuri, dezordine, deformare".
Yohji Yamamoto

dany

Barca asta v-a arata ''altfel''.V-a avea alta utilitate la o pensiune ce organizeaza tot felul de evenimente.O sa vede-ti ce-o sa iasa...si eu abia astept sa vad   :)

dany

revin cu ceva poze.Dupa cum am zis v-a avea o  utilitate mai putin intalnita dar onoranta zic eu,deci v-a avea unele dotari in plus:

dany

Barca e aproape gata.Am vopsit-o cu vopsea poliuretanica de la Tafi trade[156 lei 3+0,5 kitul].Beleaua este ca dupa slefuirea suprafetei inainte de vopsire mi-a produs o iritatie a antebratelor,ma mananca pielea si parca sunt umflate un pic.Ochii ii simt umflati[pleoapele].Cu ce sa ma tratez?E nevoie sa ma prezint la doctor?Cum sa ma protejez pe viitor?E neaparat masca pt.gura,nas si ochi se pare+costum salopeta combinizon,vad!!!E belea....Cand am lucrat cu poliesterica,era miros puternic,dar stiai ca e acolo.Epoxidica nu miroase dar e mai periculoasa vad!!!
Am sa revin cu poze ale barcii.Sper sa ma tratez cat mai repede...

Bogdan ion

Salut, cu antiinflamatoare, Aerius sau mai puternic Xizal.
Poti sa incepi cu 2 pe zi, dimineata si seara, 2-3 zile, si pe urma una dimineata alte cateva zile.
Amandoua provoaca somnolenta, asa ca ai grija daca conduci.
Pt iritatie crema cu galbanele si rabdare, partea proasta este ca o sa iti mai apara daca nu lucrezi protejat (masca cu filtru praf si carbon si combinezon pt zugravit).
Cel mai bine intreaba un medic, tratamentul pentru mine nu este valabil si la tine. ;)
Sanatate multa.

renata

Salut Dany ! nu te tratezi cu nimic anticorpi i-si fac treaba si in scurt timp nu mai ai nimic ca daca te tratezi data viitoare vei lucra tot neprotejat sub pretextul medicamentelor , asa ca vei lucra cu mineca lunga, manusi ,masca de nas si gura si ochelari , cind termini treaba cu bani de medicamente te hidratezi cu o bere . spor la treaba!