evinrude 9,8 4t

Creat de bica77, Iunie 23, 2015, 02:59:31 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bica77

salut , spuneti-mi si mie va rog ce stiti despre evinrude 9,8 , 4t ,m ar interesa ca fiabilitate , stiu ca este acelasi cu tohatsu 9,8 dar mai mult nu, multumesc, cei de la firma care comercializeaza n au fost in stare sa mi dea un feedback ok ptr ca , au zis ei ,nu prea s-au cumparat ,oare de ce?

bica77

nimeni nu stie?, ma preseaza un prieten bun sa-i dau un verdict sa cumpere sau nu acest motor de nou dar nu stie mai nimic de el, deci va rog cei care au ceva habar de acest motor poate imi impartasesc si mie oarece sfaturi, multumesc

mariusm piesenoi111

http://www.outboards-direct.co.uk/awp-pro/viewdetails.asp?vid=13&rip=4

Pe aici am gasit ceva dar e in engleza.Nu e Evinrude pur-sange....cred ca e Tohatsu capul motor( ceea ce nu e rau).

bica77

Da, ăstia de la firma care vinde mi au zis ca e tohatsu rebranduit, ce o fi ei stiu, dar se feresc sa vorbeasca de evinrude , i am intrebat despre motor dar au zis ca nu stiu mare lucru ca se cumpara mai mult de 15si20cp si ca nu pot da un calificativ, ma gândeam că cineva are un astfel de motor si mi poate spune cum se comporta , merci oricum

bbl81

incearca pe youtube sa scrii numele si puterea, si poate gasesti ceva filmultete
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

bbl81

APARE DOAR CA TOHATSU PE NET, NU CA SI EVINRUDE
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

mariusm piesenoi111

Daca e Tohatsu e foarte bine

teo pes

Citat din: mariusm piesenoi111 din Iunie 25, 2015, 04:27:53 PM
Daca e Tohatsu e foarte bine
:D Hai sa vorbim serios !! Tohatsu e Nissan de apa !, Evinrude -100 ani de experienta !!!! ce putea sa iasa? normal o ,,minune " de motor (depinde si cu ce materiale ) , parerea mea ca dupa Honda sunt urmatoarele in fiabilitate azi .
Viata i grea !!  Dar trece !!