carburator mariner 4cp 4t

Creat de dany, Iunie 24, 2015, 04:08:26 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Caut un carburator pt. motor mariner 4cp,4t cu seria motorului[aici poate ma ajutati cu anul de fabricatie]:09711734.

AdrianZUZ

99% este acelasi ptr Mercury, Tohatsu, Nissan asta ca sa fie o dilema schimbata in trilema ... de ce nu cauti carburatorul de 6cp?!

Cred ca seria este gresita, incearca cu modelul!

LE - Ia vezi daca nu e acelasi = http://www.probarca.ro/anunt/68426/104/1/104/Vand-motor-tohatsu-5-CP-.htm

catab

Salut Dany!
Am un carburator de la un mercury 6 cp 2008 si presupun ca e acelasi. Daca te intereseaza da-mi un semn!

dany

Salut.Daca poti ,suna-ma la tel.0746246216

dany

Da ,Adrian,ai dreptate seria este:09711797.Si ''DA''merge carb.de mercury4sau 6.Astept ofertele sau sfaturile voastre.Multumesc!

peb5

Cauta direct unul de 6 CP si in felul acesta ai si un castig de putere.
Vad ca vrea sa te ajute catab.
Am tot incercat sa-ti inserez un catalog parts, dar nu reusesc sa-l atasez.

dany

Am avut o discutie deja la tel.Sper sa se concretizeze ceva.

Vali

Citat din: peb5 din Iunie 27, 2015, 04:28:48 PM
Am tot incercat sa-ti inserez un catalog parts, dar nu reusesc sa-l atasez.

Salut Petrica, depinde de marimea fisierului. Daca e mai mare de 16 mega, mai bine il urci pe un server de transfer, si pui linkul de download aici pe topic.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

Am primit o oferta de vanzare a unui cap motor complet de mercury 6cp la 450lei.In asta intra si carburatorul.Cum sa verific compatibilitatea cu marinerul prietenului?
Pe Catab i-l astept sa-mi raspunda....

peb5

Salut Vali, fisierele cu manuale au in general  de la 1M pana pe la 7M. Cel in cauza are 3.6M si nu am reusit sa-l inserez.
Am vrut sa mai atasez fisiere si la alte comentarii , si la fel, nu am reusit.
Am incercat si acum tot nu merge.

peb5

Dany, oferta mi se pare buna. Cum spunea si Adrian, motoarele Mercury, Mariner, Tohatsu, sunt in mare parte aceleasi.
Eu spre exemplu vroiam sa-ti incarc catalog parts de la Tohatsu.
Daca este aproape de tine, te duci, il vezi daca are aceeasi prindere si dimensiuni (aceesi flansa), si te-ai pricopsit. Vei avea un upgrade de la 4 CP la 6 CP. Dar sa fii sigur ca e de 6 CP.

AdrianZUZ

Priza de ax pe capul motor sa fie aceeasi! Sigur este aceeasi dar totusi verifica. Nu cred ca pastreaza  acelasi cod de piesa Merc Mariner Nissan (original Tohatsu) dar cred ca nu au schimbat nimic intre 4-5 si 6 cp.
Daca vrei sa pui doar carburatorul pe motorul tau, verifica prinderea ... daca nu este aproape de tine poti sa rogi vanzatorul sa iti faca conturul si gaurile flansei pe un A4, scanat si trimis pe mail

dany

Multumesc de sfaturi tuturor.Am vorbit cu Catab de oferta care am gasit-o.El cumpara tot capul si mie i-mi da carburatorul,caci tipul cu marinerul nu vrea sa mai investesca in altceva.Numai ca ,la naiba ,si Catab si se pare si celalalt cica ar avea carburatoarele cu ceva probleme:rupta o piesa de plastic de pe tija nu stiu care,ce duce nu stiu unde...Am sa ma uit pe catalog si pe pozele care o sa mi  le trimita catab si voi vedea ce si cum...poate o scoatem la capat.
Ce bine e cand invii cate un motor!!!

catab

Om trai si om vedea! Asta e carburatorul pe care il am eu acum. In zona incercuita e axul care misca clapeta de acceleratie. Exact in zona aceia sunt daca nu ma insel doua piese din plastic pe care se prind cablurile de acceleratie ce duc la maner. Eeee .....acolo e buba.....ambele carburatoare, si al meu si celalalt de la Constanta au piesa lipsa, nu e mare lucru, dar e importanta. Cand ajung la barca pozez piesa si ti-o arat numai ca nu pot sa o scot, o sa fie pe carburator. Ramane sa primesc si celalat bloc si apoi vedem cum te pot ajuta! Important e ca o sa ai carburatorul, numai sa poata fi folosit!